A Fidesz visszahozza szerintetek, hogy kismamák ingyen tanulhatnak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 17:54
1/10 anonim válasza:
hogyne meg a 3,60 forintos kenyeret és a világbékét is :D
2/10 anonim válasza:
Hát igen, ez nagyon jó lenne. Én is arra pályáztam, hogy ha majd baba lesz, megint tanulni fogok, azt tessék, nem tudok kifizetni félévente 200 ezreket sajnos :((
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem és a lecsökkentett GYED is maradna náluk is. Amikor ők voltak hatalmon akkor is csak a szájuk járt előtte...
Sokat nem valósítottak meg belőle
4/10 anonim válasza:
Miből? A fidesz sem bűvész. Nem lesz több pénzük mint most. Csak pakolgatják ezt ide ezt oda. Én fogyis vagyok. Gondoltam megyek elvégezni egy tanfolyamot. Kell ma már több lábon állni. Na nézem a kérdőívet, hogy milyen támogatások vannak. Bele van foglalva a teljes ingyenesség. Tanfolyam elején mentünk pár sortársal, hogy megkérdezzük mi a helyzet mert még nem értesítettek minket az indulásról. Na ekkor közölték velünk, hogy az a fogyis akinek már van szakmája a következőért már fizetnie kell. Vagyis nuku támogatás. Közben meg jót röhögtem, hogy a tanfolyam elvégzéséhez elöfeltétel az ilyen-olyan képzettség. No koment.
5/10 anonim válasza:
A Viktor király a vrázspálcájával majdcsettint és minden szép és jó lesz.
2000-ben amikor fiam születte, a fidesz rakott áfát a pelenkára.-((
6/10 anonim válasza:
Nem. A fidesz is ugyanolyan pénzéhes banda, mint a mszp, vagy mint az szdsz-mdf.
7/10 anonim válasza:
Melyik politlikus nem pénzéhes? Barómi jó lehet játszani a kiskirályt. Valjátok be, ha helyükre kerülnétek ti is elvennétek egy kicsit belőle. Mármint a kormányzati pénzből?
9/10 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket és hozzászólásokat a politika rovatba kellene beírni, szerintem... Egyébként google-ban keress rá a programjukra. Az meg, h mi lesz majd kiderűl. Szerintem ha a szocpolt visszahozzák már akkor jó. :) Sajna sz@rból várat építeni már ők se tudnak. :S
10/10 anonim válasza:
Nem akranak azok se semmi jót, max. a papok kapnak megint jó sok pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!