Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti visszakérnétek...

Anyukák, ti visszakérnétek babaruhákat két év múlva, úgy, hogy nem mondtátok előre, amikor odaadtátok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha arról lenne szó, hogy mi már nem tervezünk több gyereket, és odaadjuk a cuccokat, aztán becsúszik egy mégis, akkor megmondanám, hogy úgy alakult, hogy újabb baba érkezik, és ha még van olyan, ami már nem kell de még használható, akkor azt visszakérném.

De Nálatok tök más a helyzet, ahogy látom, és az is világos, hogy nem is igazán a ruhákról van szó, hanem ez is egy "anyóskérdés".

2013. dec. 9. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nem mondták, hogy végleg nektek adják, akkor természetes, hogy illik visszaadni.
2013. dec. 9. 13:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát én is adtam már babaruhát, de sosem kértem vissza.

Illetve egyszer volt,hogy mondtam,hogy egy kabátot visszakérnék, ha már nekik nem fog kelleni.

Csak,ha tudom, akkor megjelöltem volna őket, de tényleg nem tudom már,hogy melyik jött tőlük!

Na mindegy, max. összeszedek pár darabot az én gyerekem ruháiból!

2013. dec. 9. 13:44
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Rendszervaltas után anyám turiból vasarolt jobb darabokat, ruhakat angliabol, nemetorszagbol, " jobb darabokat", fuggönyöket.

Megteltunk molyokkal! Es halat adok , h bolhaval, poloskaval nem

Soha többet

2013. dec. 9. 14:04
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát én vettem turiból ruhát, soha sem volt velük gond.

Mondjuk ahogy hazaértem velük, egyből dobtam is a gépbe!

De én pl. azért sem kérek vissza ilyeneket, mert tisztában vagyok vele,hogy egy kisbabánál simán előfordulhat olyan volt, amit nehéz kiszedni, vagy nem is lehet.

Ha olyan, amit sajnálnék, akkor azt nem adom oda!

2013. dec. 9. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Visszakérném, de ha nem lenne meg, vagy rossz állapotban lenne már, nem sértődnék meg, hanem tudomásul venném, ha az elején nem közöltem, hogy csak kölcsön...
2013. dec. 9. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem. Talan mar ok is tovabbadtak masnak. De ha ok is kaptak toletek, akkor biztos ok is adnak nektek, ha babat vartok abbol, ami meg naluk van.
2013. dec. 9. 18:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem,ha valakinek kölcsönadok valamit akkor előre közlöm,hogy majd visszakérem,vagy pedig örökbeadom,és eszembe sem jut visszakérni.Sajnos ha sok gyereken végig megy elhasználódik a babaruha.
2013. dec. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!