Szerintetek melyek a legszebb KÜLFÖLDI fiú nevek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 16:01
11/20 piroska és a farkas válasza:
jahogy fiúnév :)bocsi:)akkor Benjamin
12/20 anonim válasza:
Nekem most az Emmanuel, Immanuel tetszik. De nagy kedvenc a Nátán, Nataniel, Norman, Ignác
13/20 anonim válasza:
Olyan nevet válassz, ami nagyon egyszerű, nincs benne magyar dupla betű, a kitűzött országban ismerik a nevet, ugyan olyan az alakja.
Külföldön élünk, gyermekeinknek ilyen neveket választottunk. Lányunk pl Lara, fiúnk Alex. Ezekkel a nevekkel bárhol gond nélkül elélhetnek.
15/20 anonim válasza:
Szerintem ez attol is fugg, hogy hol fogtok elni.
Szoval en hiaba mondom, hogy tetszik a Sergio nev (amugy nem, csak peldalozok), ha mondjuk Finnorszagba koltoztok majd, akkor az furcsan veszi ki magat....
16/20 anonim válasza:
Mi külföldön élünk, olyan nevet akartunk amit mindenhol ugyanúgy írnak,mondanak, így lett a kisfiunk Benett. Ez itt is, otthon is és mindenhol ugyanaz.
17/20 anonim válasza:
Blaise, magyarul Balázs, viszont magyarul nem szeretem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!