Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamik, akik kereskedelemben...

Kismamik, akik kereskedelemben dolgoztok mint eladó, hogyan viszonyultak hozzátok mikor bejelentettétek hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
Én eladó vagyok egy boltban,most derült ki , hogy babát várok,és félek,hogy a munkáltatóm hogyan fogja fogadni.12órázunk,és hát nap mint nap az árukat természetesen ki kell pakolni,ami ugye nem könnyű,valamint folyton állok.Szerintem könnyítésre nem számíthatok majd.Mire készüljek?Nálatok hogy volt?Megértőek voltak?
2013. dec. 4. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! én tescoban dolgozom pénztárosként és amint kiderült hogy terhes vagyok, egyből táppénzre kellett mennem pedig nem akartam, mert sokan vannak, sokat kell emelni + káros a mágnespad ami kasszáknál van, így nálunk nem engedtek dolgozni tovább. Másik barátnőm szintén itt árufeltöltő volt és őt is egyből táppénzre küldték mert kismamakánt nem pakolhat és hát nem tudtak neki sem könnyebb munkakört biztosítani. Hát ez van, én szerettem volna még dolgozni a pénz miatt is, de a baba fontosabb. Azt mondta az orvosom el kell dönteni, hogy egészséges babát akarok, vagy egy áruházban dolgozni, emelgetni, pakolni.
2013. dec. 4. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a 21.-dik héttől vagyok táppénzen, szintén eladóként dolgoztam. Én napi 8 órában ugyan, és le lehetett ülni, de így is az egész nap egy hatalmas rohanás és stressz volt. Aztán elkezdtem keményedni, és görcsölni, és el kellett mennem táppénzre. Sajna kevesebb pénz, de megéri. Azóta nem keményedem, és nem görcsölök. 100%-ig magamra és a babámra tudok koncentrálni.

31hkm

2013. dec. 4. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!