Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hátfájás lehet spinális...

Hátfájás lehet spinális érzéstelenítés miatt?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szültem császármetszéssel, mely közben spinális érzéstelenítést alkalmaztak. Azután pár nappal durva fejfájásom volt, ami napokig tartott, néha még a mai napig is fáj, de ami még durvább, hogy iszonyatosan fáj a hátam, bal oldalt a lapockáim között. Nem is tudom mihez hasonlítani ezt a fájdalmat, de mindenesetre fáj, akkor is, ha ülök, és ha állok, járok akkor is. Egyedül fekvő helyzetben nem fáj. Pici baba mellől orvoshoz sem nagyon tudok szaladgálni. Egyáltalán tudna ezzel mit kezdeni? Volt valakinek hasonló tapasztalata, esetleg barátnője, ismerőse, járt már így? Mire számíthatok, mikor múlik el ez a fájdalom?
2013. dec. 2. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt a hátam talán egy hónapig az érzéstelenítés miatt, de nem a lapockámnál, hanem közvetlenül ott, ahol beadták az injekciót. Picit még várjál vele, aztán ha még mindig fáj, nézesd meg magad, legalább a házi orvossal.
2013. dec. 2. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj még, a hátfájás a fáradtságtól is lehet, hogy nem alszol annyit mint régen, sokszor kelsz a babához, sokat talpon vagy.

Én is spinálist kaptam, nekem is fájt a hátam az első hónapokban, de ahogy kevesebb volt rajtam a teher, kezdett elmúlni. De volt hogy később megint kevesebbet aludtam, akkor is egyből fájni kezdett a hátam. Egyébként meg a hátfájás lehet attól is ha valamit sokáig csinálsz, pl ha sokat ülsz, nekem pl azért is volt, mert sokat ültem a baba mellett amikor még szoptattam, felvettem egy bizonyos pózt, és nem mozogtam sokat.

2013. dec. 2. 11:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 2. 13:28
 4/4 anonim válasza:

Szia.

Tudom lassan ez egy 10 éves kiírás,de nekem ugyan ez a bajom csak a jobb oldalon.

Kb 2 éve volt nekem és még mindig nem javul, vannak jobb időszakok és rosszabbak.

Neked végül meddig tartott ez az állapot?

2023. ápr. 28. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!