Mire kell figyelni egy kislány tisztábatételekor és a fürdetésnél? Olyan klinikán fogok szülni ahol a csecsemősök semmit nem mondanak el.
Ne higgy a szóbeszédnek.
Minden klinikán segítenek neked, ha kérdezel, ne aggódj.
Nálunk is elmondták az elején, hogy beleszólni soha senkinek nem fognak a dolgába, ha valami érdekel minket akkor kérdezzünk és akkor megmutatnak mindent amit nem tudunk.
A szobámban is ennek ellenére hőbörgött egy anyuka, hogy milyen bunkók a csecsemősök, hogy semmit nem segítenek, pedig csak a száját kellett volna kinyitnia, hogy kérdezzen :)
Mindenképpen minden tisztába tételkor ki kell törölni a kis punikáját. Akkor is ha nem kakis. Mindig felülről lefelé kell törölni. Az első időben, míg a magzatmár még benne van, addig oda kell figyelni, mert be tud gyulladni tőle. Én babaolajjal áztattam egy kicsit, így 2 nap alatt ki tudtam törölni. Nem szabad a kis hüvelyébe nyúlni, ha esetleg oda megy a kaki, akkor csak óvatosan.
Én a krémet sosem kenem neki csak kívülre, belülre babaolajat rakok, ha kell. A kis popóját hátul is meg kell nézni (ahol kezdődik a 2 pogácsája), nehogy ott maradjon valami és krémezni is kell ott.
Figyelj, hogy fürdetés után ne maradjon vizes vagy nyirkos egy hajlat sem...
Ennyi jutott hirtelen eszembe. Ja és még mielőtt valaki leszólna, nem szentírás, amit leírtam, én így csinálom és soha egy piros pötty nincs sehol a babám intim részein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!