Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elektromos hintáról mi a...

Elektromos hintáról mi a véleményetek? Graco vagy Bright Starts?

Figyelt kérdés
Kislányom 11hetes és 6 kg.
2013. nov. 27. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon bevált, bár mi később vettük. Eleinte mindig elaludt benne. Most meg van fázva, így napközben a hintában altatom, így legalább kap levegőt.

A miénk Graco, használtan vettem.

2013. nov. 27. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

hogy később vettétek? Szerinted meddig tudnánk hasznélni,hány kg-ig?

2013. nov. 27. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg 11kg-ig lehet használni a miénket. Most 1 éves a kisfiam, és még használjuk. 8 hónapos korában vettem, de sajnáltam, hogy nem találtam rá hamarabb, mert akkor még jobban ki tudtuk volna használni. Az én kisfiam nagyon szereti, de pl. akitől vettem, ők alig használták 2 gyereknél.
2013. nov. 28. 06:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk Fisher Price babahintánk volt, kb másfél hónapos volt a babánk, amikor vettük. Nagyon szerettük, én is és a baba is :) Nagyon jól elvolt benne, sokszor csak abban volt hajlandó elaludni. Állítólag az idegrendszer fejlődésére is nagyon jó hatással van a korai hintáztatás.

Sokáig használtuk, bár amikor már tudott kúszni-mászni nem maradt meg benne sokáig. Kb 1 éves koráig fért el benne kényelmesen, a mienk 9 kg-ig használható.

2013. nov. 28. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!