Hogyan legyek pozitív? A gyerekek is rosszak?
Éppen az a gond,hogy a közeli barát fordított hátat. Csak akkor tudnak megkeresni, ha gondjuk van. Már régen is észleltem ezt, de bennem van a jóhiszeműség és a segíteni vágyás.
Konkrétabbat nem tudok írni, érzelmi-lelki válságban vagyok, mert egyedül maradtam a bajommal. Teljesen egyedül. És most szükségem lenne egy kívülállóra és nincs! Senki. Borzasztó ezt kimondani, de nem tudok a gyerekek bűvkörébe menekülni, most felnőtt ember kellene. Gyerekek is inkább a férjemhez húznak, alig várják, hogy hazaérjen, sőt a kicsi már el is küldött itthonról. Igaza van, megértem, de annyira rosszul esett. Csöbörből esek vödörbe. Most azt érzem, ha nem élnék sem lenne nagy hiánya senkinek. Sose éreztem ilyet, szörnyű érzés.
Szia 2. vagyok. A kicsi beszólását ne vedd a szívedre biztos vagyok benne hogy mem gondolta komolyan. Sajnos most több hasznosat nem tudok mondani, de nyugodtan írj privit ha szeretnél valakivel beszélgetni.
ÉS SOHA NE ADD FEL!!! Anyu mindig azt mondja, hogy minden rossz után valami jó jön.
Sajnos ilyenek az emberek :-( a legtöbbet csak a saját dolga érdekli. Nehéz igaz barátokat találni. Én akkor jöttem rá, amikor megszületett a kislányom ès szép lassan 1barátnőmön kívül nem maradt senki :-(
Mi baja van a gyerekednek? Remélem nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!