Van valakinek ilyen gyermekülése?
Igen, volt, nem ajánlom!
Rövid a biztonsági öve, 2 évesen kabátban nem tudtuk bekötni a gyereket az ülésbe!
A fejénél a szűkítő zavarta, sapkában mindig előre állt a feje, vagyis nem tudta függőlegesen tartani a fejét, mert a szűkítő elvett sok helyet, nem volt kényelmes, nyáron bele izzadt.
Nem ajánlom ezt az ülést, eladtuk. Kaptunk egy ilyet:
Na ez szuper. Kényelmes, tágas, hosszú az öve, magassagra is nagyobb, biztonságosabb, öblösebb.
Könnyebb a huzatot leszedni, mosni.
Köszi.
Na,akkor lehet kicseréltetem másikra!
Szia!
Nekünk ilyen van, amit linkeltél. Már a 2. gyerkőc használja, és semmi gondunk vele. Mindkét gyerkőc szereti. Nekem külön tetszik a nagy párna a fejénél, mert így nem nyaklik oldalra, ha elalszik. A övet nagyon jól lehet engedni. Nem tudom milyen kabátba kötötte az előző válaszoló a gyerkőcét, de mi az eleve nagynövésű fiúnkat overállban/kabátban simán be tudtuk kötni. Mi 2,5 évesen cseréltük le az ülést, mert a fiam hosszban kinőtte (mindegyik ilyen kategóriás ugyanolyan magas).
Az előző válaszadó által linkelt ülés, a mi fiúnknak nagyon nem jött be mikor próbáltuk, mert nem tartotta oldalról a fejét.
Amúgy gyerekülést úgy veszünk, hogy mi az ami a gyereknek kényelmes (beülteted és látod, hogy nyeklik-nyaklik, vagy jól érzi magát), majd bepróbálod a kocsiba. Az ülés kiképzése is bekavarhat, mert nem biztos, hogy teljesen felfekszik rá (főleg ez a súlycsoportú ülés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!