Milyen ízű tortát csináltatok/csináltattatok 3 éveseteknek szülinapja alkalmából?
Ilyesmi tortát szeretnék,csak az ízét nem tudom eldönteni.Valami nagyon finomat szeretnék.
Csokitorta volt, rajta egy ostyalap, amin a kislányom kedvenc plüss kutyája és babája volt :-).
Nagyon szépek a belinkelt torták. Mennyibe kerülnek?
Nem tudom mennyibe kerülnek,én csak mintaként vettem a thomas-os tortát.Egyik ismerősöm cukrász és ő megcsinálja.Hogy mennyi lesz,azt még nem tudom.:)
Köszönöm az eddigi válaszokat
az enyémek speciel nem szeretik a csokitortát... :)
a lányomnak a 3. tortája málnahabos-mentás volt, mert azt kért, a fiamnak meg narancsos-túrós, mert ő meg azt. (dora the expl. és buzz lightyear - én csináltam őket)
szerintem kérdezd meg a gyerkőcöt, hátha van konkrét ötlete. ha nincs, felsorolhatsz néhányat, esetleg vidd el egy cukiba és kérjetek 2-3 félét, kóstolgasson...
a lányom a múltkorában beleszeretett a fekete-erdő tortaízvilágba, azóta kb kéthetente kikönyörög egy ilyet... a család nagy örömére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!