Menstruáció előtt hányinger?
Figyelt kérdés
4 hónapja szültem, nem állt még be rendszeresen a ciklusom. Ebben a ciklusban nem voltam együtt úgy a párommal, hogy teherbe eshessek, viszont az előző ciklusomban igen. Csináltam tesztet, hátha terhes vagyok vérzés mellett is, de negatív lett. Most viszont, ahogy kiszámoltam, peteérés alapján meg kellett volna jönnie. Hányingerem van egész nap és napi 1x-2x hasmenésem. Volt valaki így? Menstruáció előtt hányinger? Egyéb más mensi tünetem nincs.2013. nov. 15. 13:30
1/4 anonim válasza:
Nem függ össze. Viszont hányós hasmenős vírus van, ezt elkaphattad.
2/4 anonim válasza:
Hányás+hasmenés, ez nagyon vírusgyanús.
3/4 anonim válasza:
nekem a menstruáció első 2 napján hányingerem és hasmenésem van, rosszabb hónapokban hányok is, tehát igenis lehet összefüggés
nem azt mondom, hogy feltétlenül van, de mivel hormonok irányítják mindkettőt és minden hormon minden hormonra hatással van, ne zárjuk ki teljesen a kapcsolatot
lehet vírus is, vagy kajától, de lehet a hormonoktól is
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem hiszem, hogy vírus. Nem tettem hozzá, hogy nem most menstruálok először szülés óta, és nem először fordul már elő a hányinger, de pár nappal utána mindig megjött, most viszont még mindig semmi. Utánaolvastam kicsit, és azt találtam, hogy a PMS tünetei között szerepel, a hányinger is.
2013. nov. 15. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!