Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lehetett ma reggelre...

Mitől lehetett ma reggelre igazán szúrós pisi szagú 1 éves kislányom pelusa?

Figyelt kérdés

Sosem éreztem még ilyet nála...:(

Nem szokott szaga lenni...:(

2013. nov. 13. 13:57
 1/6 gabszem ***** válasza:
nem használtok új pelenkát? néha a pelenkáknak van ilyen hülye szaguk, én pl .a papmersnél is éreztem. Lehet hogy nem ivott eleget akkor is büdi szokott lenni a pisijük.
2013. nov. 13. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem váltottunk pelust.:/

Viszont tegnap voltunk tanács adáson ahol panaszkodtam,hogy nem sokat eszik.Azt mondták ne adjak neki teát inni éjszaka,sem nappal mert ezért nem eszik.Egyébként meg szokott inni 1 nap alatt 4*5* 150ml /600-750ml/ pickwik gyermek teát amibe teszek minimális cukrot.....

Viszont tegnap déltől talán megivott 3 dl-t összesen...:/ Mert vizet kapott.Fogalmam sincsen mit csináljak...:O

2013. nov. 13. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:

A tea vízhajtó hatású, többet pisil a kicsi tőle, így hígabb egy idő után tőle a vizelete. Viszont a benne lévő cukor, adalékanyagok károsak és elveszik az étvágyat eltelítik a gyomrot.

A vizelettel ürítjük ki azokat a méreganyagokat, ami a veséből kiválasztódik, emiatt természetes, hogy ritkább pisilés után szaga van.

Reggelre a kisfiamnak is ilyen a pelusa, és csak vizet iszik /néha gyümölcsteát, akkor ő is többet pisil és hígabbat, vizesebbet/

2013. nov. 13. 14:10
 4/6 A kérdező kommentje:

És ha nem tennék bele cukrot?Félek,hogy így keveset iszik...:O

Vay mennyit kell innia egy nap? Majdnem 11kg.

2013. nov. 13. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy azért volt ilyen, mert keveset ivott. Olyankor acetonos lesz a vizelet.

Vagy még húgyúti fertőzésre is lehet akár gondolni. Szerintem ennek kizárására érdemes lenne pisit vinni a gyerekorvosnak, aki ott helyben a rendelőben meg tudja nézni.

Az én fiam meg se itta másfél éves koráig a vizet, így mivel inni meg muszáj, ő granulátumos csecsemőteát ivott. Azért annyira nem agyoncukrozott dolgok ezek, hogy annyira károsítsák a szervezetüket, mint maga a tény, hogy mondjuk nem iszik eleget a gyerek, ami által igen komoly egészségügyi problémái lehetnek.

2013. nov. 13. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A gyümölcsteák cukor nélkül is finomak. Viszont azokban meg gyümölcscukor van, emiatt édesek. Ha így vagy nyugodt, akkor adj neki azt :-), de ne egész nap, csak étkezések után. Ha granulátumot vennél, nézd meg az összetételét! Olyat ne vegyél, amiben kémiailag előállított dolgok vannak.
2013. nov. 14. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!