Melyik lánynév tetszik?
Figyelt kérdés
2 nevet szeretnènk neki.
Faragó a vezetèknèv
Hanna, Dorina, Fanni, Napsugàr
2013. nov. 9. 20:04
2/9 anonim válasza:
Napsugárral az a problémám, hogy kislánynak jó, de suliba könnyű csúfolni, felnőttként pedig cikki szerintem, főleg ha valami fontos ember lesz (orvos, ügyvéd stb.) Meg aztán Faragó Napsugár (nap ami farag) hát...
1. Fanni, 2. Dorina 3. Napsugár 4. Hanna
3/9 anonim válasza:
Nekem a Faragó Hanna Dorina tetszik. A Napsugárt én sem adnám a lányomnak névnek pontosan amiatt, amit előttem már leírtak. A Fannit csak akkor választanám, ha nem közvetlenül ez van a vezetéknév után, hanem a másik keresztnév és úgy a Fanni.
4/9 anonim válasza:
Dorinára szavazok, a név is tetszik, nem is olyan gyakori, mint pl. a Hanna és a vezetéknévhez is szerintem ez passzol legjobban.
6/9 anonim válasza:
Faragó Hanna Dorina. A Fanni nekem becenév, a Napsugár meg beszélő nev, nem tetszik.
7/9 anonim válasza:
Ha 2 nevet akarsz, egyik rövidebb legyen, a másik hosszabb.
Faragó Hanna Dorina
8/9 anonim válasza:
Nekem a Dorina tetszik a legjobban a négy közül 14/L
9/9 anonim válasza:
Szerintem a vezetéknévvel a Hanna hangzik legjobban, és különben is a négy közül az tetszik a legjobban. A Fanni is tetszik, de a vezetéknév miatt, FF nekem nem illik, de azért nem annyira szörnyű. A Dorina nekem nem tetszik már magában, a Napsugárt meg se említsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!