Mik vannak most a Felicitas csomagokban?
Figyelt kérdés
A terheseknek járó, az újszülötteknek járó és a fél éveseknek járó is érdekelne.2013. nov. 8. 16:52
1/3 anonim válasza:
A várandós csomagban egy újság, szórólapok, Mecsek tea minták, egy cumi, egy mini Sudocrem.
2/3 anonim válasza:
Tegnap váltottam ki a baba 6 hónapos kora után átvehetőt: picit csalódott voltam, mert jó, ingyen van, de ennyi volt benne: 2 db babamagazin (március, május), a Felicitas kiskönyv, illetve egy db orrszívós kupon. Se egy Sudocrem, se egy műanyag kanál (ennyivel már boldoggá tettek volna), se egy partedli, semmi... Csak ne kezdődne úgy a kiskönyv, hogy "Kiadványainkat teljesen ingyenesen juttatjuk el Önökhöz, ajándékcsomagjaink részeként, melyek a Tanácsadók mellett számos hasznos termékmintát tartalmaznak".........
3/3 anonim válasza:
Én ma váltottam ki a Felicitas csomagot. Az alábbi dolgok voltak benne:
- 2 tejtároló zacskó
- Kis Sudocream minta
- egy zokni (nagyon béna, nagyobb gyereke való térdzokni, aminek baromi erős a gumírozása szóval nem hiszem,hogy használni fogjuk)
- 2014-es Füles rejtvényújság
- pár filter Mecsek Tea
Szerintem egyedül a tea ér belőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!