Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba-mama expo. Milyen? Megy...

Baba-mama expo. Milyen? Megy valaki? Megéri elmenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tapasztalatok az expovak kapcsolatban ? Lehet ,hogy kimennénk de nem voltam még soha nem tudom mik vannak ott olcsón! Játékok és ruha érdekelne elsősorban!:)

2013. nov. 8. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Óriási rendezvény. Egyik oldalon a babás dolgok, a színpad másik oldalán a nagyobb gyerekes dolgok.

Érdemes először körbenézni vásárlás előtt, több egymástól távol eső helyen is vannak hasonló termékek, nagy árbéli különbségekkel.

Babaruhást tavaly a színpad mellett találtam olcsón. Sok kismamás dolog leghátul volt. Vannak berendezett szobák is bababútorral, nagy bababoltok is vannak ilyenkor.

Vitaminokkal is voltak. Ha mégis mész, készülj, bent elég meleg volt.

2013. nov. 8. 08:27
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Nem vagyok annyira eleresztve pénzel, ezért zavar hogy belépő van, megörültem hogy lesz ilyen expo, de így nem megyek.
2013. nov. 8. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy nehogy már belépőt fizessek, hogy ott vásárolhassak. (Bár gondolom ha nem lenne belépő be se lehetne férni.)
2013. nov. 8. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért nem olyan sok a belépő (500ft),és ezt bent le tudod vásárolni is.Szóval igen,én mindig megyek és bevásárolok ott.

Átlagban olyan 30 ezret költök el a babám ruháira.

2013. nov. 8. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
4-estől kérdeznék, (3-as vagyok) jobb áron lehet cuccokat kapni, mint egyébként az adott boltban expón kívül, vagy csak kényelmes, mert sok bolt van egy helyen? Bocs, hogy beleírtam, én is kíváncsi vagyok :).
2013. nov. 8. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezek nem boltok.Természetesen kint vannak,a nagyobb bababoltok ruhái és játékai is,de többnyire magánszemélyek használt ruhái vagy játékai vannak,de vásárolhatsz ujjonnan is dolgokat,attól függ mit keresel,és mit szeretnél.

Olyan ez,mint egy nagy kirakodóvásár.

És persze sokkal olcsóbb minden,és alkudozni is lehet. :)

2013. nov. 8. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Hol és mikor lesz ez?

Bocsi az offért.

2013. nov. 9. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Holnap Debrecenben lesz.

De itt egy honlap,itt meg tudod nézni mikor és hol lesz a következő.

[link]

2013. nov. 9. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon köszi!
2013. nov. 10. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó babaexpón a belépő 1400ft, volt egy felnőtnek.
2013. nov. 12. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!