Miért vannak összevissza méretezve a Pampers pelenkák?
Most váltunk 3-ról 4-re. Eddig ok volt a súly/méret, de most csodálkozom. Kaptunk egy csomag 4-est, ami 7-18 kg-ig van. Vettem én is egy cs 4-est, az 7-14 kg-ig, és volt benne egy papír, hogy a 4+ : 9-16 kg-ig, és az 5: 11-18 kg-ig (remélem jól írom).
Akkor hogyan lehet hogy van olyan 4-es, ami tulajdonképpen 3 méret egyben (7-18 kg-ig)
Értem. Szóval amelyik 7-18 kg-ig van, az jobb nedvszívó?
Erre nem is gondoltam.
Ez 2 kulonbozo fajta pampers, nem?
Azt hiszem q narancssargabol nincs 4+os, ezert olelhet fel abbol a 4es meret nagyobb sulyhatart. De 2kg elteres egyebkent sem olyan lenyeges. Pl en mindig ugy valtottam pelenkameretet, hogy amikor a kisebbik mar nem olelte at eleg szelesen a feneket, akjor nagyobbra valtottam. Igy gyakorlatilag amint tulleptek pl a 11kgt, mar el is kezdtem hasznalni azt, ami 11-tol akarmeddig jo.
Bocsi, azt tényleg elfelejtettem írni, hogy ez mind az active baby, tehát a zöld.
Most 7,8 kg a fiam, így a 3-as már kezd kicsi lenni, a 4-es meg még kicsit nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!