Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Zsüliett" névről mi a vélemén...

"Zsüliett" névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 15:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
így magyarosan írva nem teccik :(
2009. nov. 16. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:
zsüliett= júlia. Amúgy szörnyen gagyi szerintem
2009. nov. 16. 20:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Ismerek egy kislányt,meg egy nagyobbat is,őket Zsülinek hívják,mmint Zsüliett:D

Aranyos szerintem,nekem nincs vele bajom:)Am is a Zsaklin durvább hihi:D

2009. nov. 16. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Borzalmas...

Tartom magam ahhoz, hogy magyarok vagyunk, de ha másnak tetszik, ám adja. Én nem adnám

2009. nov. 17. 12:26
 15/19 anonim ***** válasza:
nevetséges! nekem is fásy zsülike jut eszembe róla, annyira gagyi!
2009. nov. 17. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Szörnyű!
2009. nov. 17. 15:48
 17/19 anonim válasza:
borzalmas, de engem minden olyan névtől kiver a víz, aminek a végén két "t" van... talán a múltidő miatt :)
2009. nov. 23. 12:10
 18/19 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Minden embernek másféle név tetszik, mindenkinek más az ízlése. Ami az itt válaszolók többségének nem nyerte el a tetszését, az másnak igen, nem számít. Nem szabadna számítania, az a lényeg, hogy Neked, a családodnak a névadóknak megfeleljen, a többiek pedig megszokják, ha pedig ez alapján ítélnek meg egy anyát, akkor nem érdemesek arra, hogy ismerjenek téged és a gyereket.

A Zsüliett szépen hangzik, nőies és finom, arra azért figyelnék, hogy a vezetéknévvel egyben kimondva is ugyanezt tükrözze.

Én személy szerint nem adnám a lányomnak, de csak azért, mert a vezetéknevünkhöz nem menne.

Az egyik közeli ismerősömnek most született meg a második fia. A névválasztásnál ő is az egyedire és az "unósra" törekedett, vagyis arra, hogy külföldön is értelmesen ki tudják mondani, így lett Ámon és Konor a gyerekek neve. Nekik tetszik, a családjuk elfogadta, az, hogy én személy szerint elsőre idegenkedtem tőle semmit sem számított. Most már elfogadtam és nem is találok benne semmi furcsát. A saját döntésed kell, hogy legyen, nem pedig vadidegeneké!!!

2009. nov. 24. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Ismerek egy "Ember Zsüliett" nevű lányt
2009. dec. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!