Megbízási szerződés beleszámít a GYED-be?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy 2 éves kisfiam aki után passzív GYED-et kaptam. Most GYES-en vagyok vele, illetve megbízási szerződéssel dolgozom mellette. A kérdésem az lenne, hogy majd szeretnénk kistesót, csak előbb ugye kellene legalább 2 év munka, hogy GYED-et kapjak. A megbízási szerződés bele fog számítani, vagy nem?2013. nov. 6. 09:05
1/4 anonim válasza:
a megbízási szerződés nem számít bele :(
2/4 anonim válasza:
A megbízási szerződéshez többnyire kell vmilyen jogviszony. Mondjuk ha vállalkozó vagy, akkor talán beleszámít, mert ott rendesen fizetsz magad után mindent. Nekem beleszámolták volna, ha megvan, de az ügyintézők sem nagyon tudtak konkrétat mondani.
Szóval valami hozzáértővel érdemes lenne beszélned.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi:(
2013. nov. 6. 10:02
4/4 anonim válasza:
Már miért ne számítana bele? természetesen csak akkor, ha bejelentett munkaviszony, amiből adót és járulékot is vonnak. Nagyon sok helyen alkalmaznak így embereket, pl. nyelvtanárokat, vagy fordítási munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!