Az ilyen ember minek vállal gyereket?
Hát az ilyeneknek pont hogy csak úgy potyognak a gyerekek- én is ismerek ilyen családot.
Szegény gyerekek.... Sajnálom őket.
Az anyuka meg szégyellhetné magát, hogy még a buszon, sok ember előtt is így alázza a gyerekeit és ilyen undorítóan viselkedik....
Ez egy rejtély, már bennem is ezerszer felmerült a kérdés. Olyan, mintha pont azok potyogtatnák sorban a gyerekeket, akik mintha utálnák őket.
Nézd meg ezt a kérdést, egyszerűen tragikus, és a kedves "anyuka" még 2 gyereket tervez: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Szerintem ebben nincs az égvilágon semmi előítélet. Mert nekem is 3gyerekem van, nehéz az életem, vagy vannak jobb-rosszabb napjaim, mint bárki másnak, de még egyetlenegyszer sem ordítottam, vagy beszéltem a kérdező által leírt stílusban buszon egyik gyerekemmel sem, vagy ha mindegyik ottvolt akkor sem. Sőt sehol sem alázom, meg ordítok velük, maximum otthon kiabálok, ha már nagyon áll a bál.
Tegnap játszóházban voltam a két nagyfiammal, és bejött egy anyuka ordítva, a gyerekkel üvöltött, hogy vetkőzzél már, vegyed lefele a cipődet, mert ha nem, akkor kiváglak a kocsiba és megyünk haza.... Oké, hogy vannak percek, amikor én is kiborulok egy-egy gyerekemre, csak ez a stílus az, amit sosem használok velük. Maximum odahajolok hozzá(juk) és a fülükbe súgom, hogy tessék jól viselkedni, mert megyünk haza, vagy vmi- de nem úgy, hogy mindenki szem-fültanuja legyen ennek.
Egyszóval nem azzal van baj, hogy kiakad a gyerekire néha, mert ki nem- hanem a stílus, ahogy hozzájuk szól. Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!