Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a szebb név a Levente...

Melyik a szebb név a Levente vagy a Dániel?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni,eddig a Dánielre gondoltam,de igazából magyar eredetű nevet szerettem volna..viszont az ami tettszik igazán(Álmos)az a férjemnek nem tettszik ,mert beszélő név.NEki a Huba tettszik az meg nekem nem.ezek tettszenek mindkettőnknek.úgy ahogy-mondjuk arany középút ,de nem tudom melyik legyen.Segítsetek légyszi.39hetes kismama
2008. júl. 8. 19:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az mrá nagyon hosszu lenne a vezetéknévhez..8karakter és nehezen is ejthető..ill.sosem értik meg rögtön a vezetéknevet..sztem csak kiszúrás lenne a gyerekkel,mert mikor le is kell írni nagyon hosszu lesz.Én kötőjellel vettem fel a férjem vezetéknevét az én lánykori nevemhez-pedig ez rövidebb,de már báánom,hogy nem hagytam el a lánykori vezetéknevemet,mert nagyon hosszu leírni,pláne ha sokszor kell egymás után..nekem szokott lenni ilyen..na a gyereknek meg még hosszabb lenne.A másik sokáig én is úgy gondoltam jobb ha két keresztneve van,de kezdem azt érezni ahogy az ilyen meberekkel beszélgetek akiknek kettő van,hogy felesleges.Egyet fog használni amit megszok...az meg nem hiányzik ha épp serdülő korba lép,hogy a nevével tüntessen,hogy a családban mást használ mint az ismerőseinél...szval lehet csak egy lesz neki..
2008. júl. 8. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:
DÁNIEL
2008. júl. 9. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:
a mi kisfiúnk Levente! Most ismét babát várok, még nem tudjuk,hogy kisfiú vagy kislány lesz. Ha kisfiú lesz, a Dániel az elsők között van nálunk, hogy azt adjuk neki! :)
2008. júl. 21. 11:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Dániel!egyértelműen.az egyik kedvenc nevem:)a Levente sose tetszett...
2014. okt. 8. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!