Mondanátok fiú neveket?
Figyelt kérdés
Nem tudjuk még mi lesz a pocaklakó mert nem akarja magát megmutatni nekünk,de nincs olyan fiú név ami nekem és a férjemnek is tetszene :( Kislány név az van,na de fiú.... Nekem pl tetszik a Marcell..illetve azért tetszik,mert mielőtt kiderült,hogy babánk lesz azt álmodtam,hogy fiam születik és Marcellnak hívják :D A párom mondta az Ádám nevet( nekem nem tetszik),régi kedvencem pedig a Máté de most meg már rengeteg van belőle. A vezetéknév Böröczky és megköszönném,ha mondanátok pár ötletet. A nővére neve Lara,szerettem volna ha hasonlít kicsi hangzásilag,de a férjemnek semmi nem tetszik ami kicsit most divatosabb..pl Soma,Samu, stb2013. nov. 4. 18:54
1/15 anonim válasza:
Mert a férjednek jobb ízlése van, mint neked.
Amúgy az Ádám jól passzol a Böröczky vezetéknévhez, nekem is ez és az Ákos jutott eszembe elsőként, ráadásul nagyon szép név és végre nem olyan, amiből minden útfélen találsz egyet és nem nevetségesen különleges divatnév.
2/15 anonim válasza:
Nálam a befutó a Balázs,így hívják a kisfiam.
A Marcell nekem is tetszik,az én párom is sok nevet leszólt...
Ami a listánkon volt: Balázs,Dávid,Zétény,Marcell
3/15 anonim válasza:
András, Endre, László. Megkérdezhetem, mi a lánynevetek?
4/15 A kérdező kommentje:
Lehet jobb ízlése van,de én csak azért írtam,hogy a Soma ,Samu és effélék kizárva,mert akkor azt jobb esetbe nem írja le senki :) Mivel bölcsődében dolgozom én már megszoktam ezeket a neveket,tehát nekem nem divatos és különleges,mert nekem mindennapi :)
2013. nov. 4. 19:03
5/15 anonim válasza:
Nekünk is így volt, lány nevünk már az előtt volt, hogy még nem is voltam terhes, fiú nevünk csak a 30 héten lett. Nimród, Hunor, Áron, Ádám, László, Levente, Alex, Lehel, Noel, Martin
6/15 A kérdező kommentje:
A Balázs nekem nem tetszik,a Zétényre pedig rázza mellettem a férjem a fejét :D Az András az egész jó :) Mira a lány nevünk!
2013. nov. 4. 19:05
7/15 anonim válasza:
(Na a bölcsődében dolgozáshoz, hozzátenném, hogy én meg óviban dolgozok, és igen csak leszűkült a kör a nevek terén, mert minden névről valamelyik volt vagy jelenlegi óvisom jutott eszembe)
8/15 A kérdező kommentje:
Igen...ez a bajom nekem is,pl a Balázs név is tetszett addig amíg nem ott dolgoztam :)
2013. nov. 4. 19:09
10/15 anonim válasza:
Ha az András tetszik, akkor esetleg Andor? Ritkább mint az András. Böröczky Andor, szerintem tök jó. Az én fiam Ambrus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!