Mikor kapom meg a GYEST es CSALÁDI potlékot? Többi lent.
Figyelt kérdés
2013.9.19. Én szültem. 2013.10.3. Án adtam fel az igenylest (péntek) kedden bent volt a papír mert személyesen pototuk ami hiányzott. A család támogatást a 64000 et megkaptam. A GYES és CSP mikor fogom megkapni ???2013. nov. 3. 03:42
1/3 anonim válasza:
30 napon belül azt is meg kellene kapnod.
2/3 anonim válasza:
30 nap az ügyintézési határidő, ha volt néhány nap hiánypótlásod,akkor az nem számít a határidőbe, így pár nappal később is lehet a határozathozatal, és annak kézbesítése. Utalás csak ezután lesz.
Szóval ha 10.03-án adtad fel ( gondolom postán ) akkor mondjuk hétfőn, 7-én érkezett meg. Ekkor számítod a 30 napos ügyintézési határidőt, ami november 5-én, kedden jár le. Ha volt hiánypótlás, akkor még pár nappal tolódhat. Szerintem vagy hóközi kifizetéssel kapod meg, vagy december elején a szeptemberi részhónappal és az októberi kifizetéssel együtt a novemberit .
3/3 anonim válasza:
énis pont aznap szültem,és már ma megkaptam postástól a szept-19-31. ig idöre a gyest. A családi számlára ment de az már múlthér csötürtökön megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!