Universe kispárnát pontgyűjtött már valaki?
Figyelt kérdés
Mekkora? Anyaga? Gáz?2009. nov. 14. 13:16
1/9 anonim válasza:
szia!
Én minden ajándékra végig gyűjtögettem. Óriási csalódás volt mikor megkaptam a párnát, amin szinte el sem fér a feje, kimostam, úgy néz ki mint egy rongy. A törölköző olyan vékony és kicsi, hogy egyszer sem használtam.
2/9 A kérdező kommentje:
Utólag hadd javítsam: Univer!!! Micsoda hülyeséget írtam:-)))
2009. nov. 14. 13:29
3/9 A kérdező kommentje:
Törölközőt láttam a teszveszen hirdetve, de a méretei ledöbbentettek, kb kéztörlőnek jó. Ezek alapján a párnától már féltem, de így biztos, hogy nem fogom kérni. Zokni mi a fenének, hűtőmágnesünk már van kettő, és egyforma, rágóka meg szintén fölösleges. Akkor lehet, hogy mégiscsak a törölköző marad, maximum később majd játékbabát csavarunk bele. Arra jón, nem??
2009. nov. 14. 13:31
4/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor még egyszer: Arra JÓ, nem??
Bocs, szét vagyok esve.
2009. nov. 14. 13:35
5/9 anonim válasza:
Én írtam.
szerintem még a zokni a legjobb.Annak veszed a legnagyobb hasznát:)
6/9 anonim válasza:
pontosan mekkora a türölköző?
kéztörlő nagyságú?
arra gyűjtöttem egészvégig, tényleg ennyire gáz?
7/9 anonim válasza:
Ha felkel a gyerek, lemérem:) Én írtam eddig. Hány darab hiányzik még?
8/9 anonim válasza:
már megvan az összes hétfőn akartam postára adni.
Nem gondoltam volna hogy ennyire rossz, mert ugye egy bébiétel elég drága és hogy 100 címke összegyűljön kell vásárolni bőven.
Igazán ki tehetnének magukért!
köszönöm
ha leméred :)
9/9 A kérdező kommentje:
80X80-as, nekem az picinek tűnik.
2009. nov. 14. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!