Anyukák! Jártatok már úgy, hogy oviba mentetek a
gyerekeitekért és nem örült, nem köszönt és undok
volt Veletek?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés, mert amúgy nagyon jó a kapcsolatunk. Azt gondoltam, hogy ő is szeret. Egyáltalán nem örült és ez már nem az első eset. Kérdeztem, hogy mi a baj: korán jöttem vagy mást szeretett volna, hogy érte jöjjön, de sajnos nem indokolta meg. (Ja, azt mondta utólag, hogy szomjas volt, ami nem túl hihető)
Gyakran szokott hisztizni vagy sírni amikor meglát, de olyankor bújik hozzám és elmondja, hogy mi a baj. Tudom, hogy ilyenkor csak kijön az egész napos feszültség. De hogy nem örül, nem ad puszit se?!
Nagyon szomorú vagyok:-(
2013. okt. 29. 17:00
1/10 anonim válasza:
mekkora gyerek?
2013. okt. 29. 17:01
2/10 A kérdező kommentje:
4.5 éves.
2013. okt. 29. 17:02
3/10 A kérdező kommentje:
Látta rajtam, hogy rosszul esik, azóta próbál a kedvemben járni. Puszil, simogat, elrakja a játékait...de nem értem mi lehetett a baj! Ahogy meglátott lebiggyedt a szája a csalódástól:-(
2013. okt. 29. 17:06
4/10 anonim válasza:
Az én gyerekem minden nap így fogad. Reggel nem akar menni, délután meg nem akar hazajönni. Ő szeptemberben múlt 4 éves. De én nem bánkódok miatta, legalább tudom, hogy jól érzi ott magát. Persze miután kiimádkozom a teremből, onnantól már boldogan jön velem, de amikor meglát, szinte levegőnek néz és játszik tovább. Egyébként nagyon jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, egész délután, este bohóckodunk, szóval nálunk csak arról van szó, hogy nem akar hazajönni, mert jól érzi magát a kis barátjával.
2013. okt. 29. 18:21
5/10 zabmester válasza:
Hajjaj, rengetegszer. Ne vedd magadra, azért még szeret ám :) A fiam is csinált ilyet többször is, régebben ő sem indokolta, hogy miért undok, most már megmondja, hogy ő azért nem akar jönni, mert "most" kezdett éppen játszani (állítása szerint addig semmit sem játszott).
2013. okt. 29. 18:42
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)
2013. okt. 29. 18:56
7/10 anonim válasza:
Minek kell ennyire kinyalni (szépen foggalmazzak) popsiját?
2013. okt. 29. 20:05
8/10 A kérdező kommentje:
Mivel van kinyalva? Nem értem!
2013. okt. 29. 21:18
9/10 anonim válasza:
A lányom minden reggel elmondja hogy hamar menjek érte, én legyek az első...
Minden délután közli hogy minek jöttem ilyen hamar, ő még csak most kezdett el játszani. Duzzogva jön haza, itthon meg agyon szeretget:)
2013. okt. 29. 23:17
10/10 A kérdező kommentje:
Hú, ez ismerős!:-) Köszönöm szépen Neked is! Megnyugtattatok!:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!