Lolita név tetszik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 11:29
11/20 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán, hogy az eredeti Lolita ki volt? (Csak kitalált karakter, nem igazi, de akkor is.) Mert ha csak abból a számból ismerős ez a név, akkor előbb javaslom, hogy nézz utána az eredeti történetnek, és utána gondolkozz el rajta, hogy még mindig ezt a nevet szeretnéd-e adni a gyerekednek.
12/20 anonim válasza:
Egy ismerősöm Loredána volt. Őt is Lolának becézték.
13/20 A kérdező kommentje:
Tudom ki volt képzeld! Nekem a klip után tetszett meg. Az nem azt jelenti, hogy nem tudom eredetileg honnan vált híressé. Am a klipben a csaj is könnyűvérű. Vitte a kishugát bulizni meg elszöktek, és egy srácot hülyített akitől pénzt fogadott el és a melltartójába tette.
De én ettől még el tudok vonatkoztatni. Attól még lehet szép egy név mert van egy híres negatív viselője.
2013. okt. 24. 12:32
14/20 anonim válasza:
11 valaszadobol 10nek Nabokov ugrott be. A tizenegyedik nem szólt hozza a kérdéshez..... Ez azert elég jo statisztika, szerintem.
15/20 A kérdező kommentje:
Sőt 1955-ben amikor íródott a Lolita meg sem akarták jelentetni annyira durvának tartották.
2013. okt. 24. 12:39
16/20 anonim válasza:
Csak egy ellenpélda: anyakönyvezhető a Dagobert név is, mégsem gyakori, mert nincs ember, aki ne a kacsára asszociálna. Van, hogy egy név örökre egy karakterhez kötődik az emberek fejében, kortól függetlenül.
17/20 A kérdező kommentje:
De én ismerek Dagobertet :-) meg a Jáksó Laci fia is az. A Dagobertet nem a kacsa miatt nem adják, hanem mert nem szép. Ott a Mickey egér na belőle már több van. Mármint Miki.
2013. okt. 24. 12:59
18/20 A kérdező kommentje:
De pont erre voltam kíváncsi, hogy mennyire asszociáltok a LOLITÁRA...az eredetire. Szóval maradunk a Lolánál. Így nem adom a kislányomnak. De ettől függetlenül maga a név nekem akkor is szép.
2013. okt. 24. 13:07
19/20 anonim válasza:
Jaj ne, soha. Szép név, de nem. :( Jó döntés a Lola helyette.
20/20 anonim válasza:
Figyelj nyugodtan adjad szep kis nev elegansat jelent,ha kislanyom lesz en szaz %hogy ezt adom neki ugyanis en nem a vilagnak akarok megfelelni meg annak hogy ki mit gondol hanem a sajat izlesemnek.Ne hagyjad hogy elteritsenek attol amit szeretnel.Az embereknek rossz velemenye lesz az biztos de legalabb mas leszel mint ok . ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!