Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Üzenetet írtam, az elég?

Üzenetet írtam, az elég?

Figyelt kérdés

Apródon kinéztem egy eladó gyerekholmit. Ott van, hogy írj üzenetet az eladónak. A megadott emailemre fog válaszolni? Kap értesítést emailra, hogy üzenete jött, vagy csak akkor látja, ha belép az apródos fiókjába? Vagy nekem is regiszrálni kell (erről nem írtak semmit)

Sürgős, lécci, segítsen, aki ért hozzá! köszi

2013. okt. 24. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell regisztrálnod. Megkapja.
2013. okt. 24. 09:50
 2/4 Ananke ***** válasza:
Ott kell megadnia email címet,és kérhet arra értesítést,ha az apródon írnak neki.Tudtommal nem kell beregisztrálnod.
2013. okt. 24. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
A rendes email címén jelenik meg egy üzenet, hogy az aprodon feltett hirdetésére üzenet érkezett. Van benne egy link, ráklikkel és már látja is az üzenetedet. Neked nem kell regisztrálni. Az email címed megjelenik neki, erre fog válaszolni.
2013. okt. 24. 09:52
 4/4 A kérdező kommentje:
jaj, nagyon köszi! akkor várok, mert eddig semmi válasz.
2013. okt. 24. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!