Vállalnátok babát apa nélkül?
Utolsó: és azóta egyedül vagy?
Sose volt másik párod?
20-as nagyon sajnálom ahogy nálad alakult...de pont erre gondoltam, hogy az hogy a gyerek hogyan éli meg az apátlanságot, az az anyán múlik...mire akkora lett a gyerek, hogy erre rákérdezzen, már fel kellett volna tudni dolgozni...semmi képpen nem sírva fakadni, pláne a gyerek előtt...mármint szerintem és egy pillanatig sem szerettelek volna megbántani!!
Nálam is terhesség alatt farolt le...sosem szidtam az apja előtt és a környezetnek sem hagytam...persze jött a bölcsi , ovi ahol másokért ment az apja az övé nem...,ha kérdezte, azt mondtam dolgozik, egyszerü, könnyen feldolgozható válasz...nem bonyolódom mélyebben bele mint ahogy a kérdés szólt...ahogy nőtt, vissza vissza térő kérdés volt, mindig korának megfelelően megbeszéltük...hagytam hogy magában feldolgozza, kialakitsa a képet az apjárol ugy ahogy neki jó...bár nálunk volt kapcsolattartás, csak nem volt rendszeres
Most úgy látja a világot, hogy ha felnő, lesz egy felesége, meg gyereke mert alapból az a normál, csak az ő anyjának nem volt rá igénye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!