Ha 18 éves leszek, akkor is kötelező lesz járnom édesapámhoz?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak és már hosszú ideje járok apumhoz 2 hetente egy hétvégére. Azt szeretném megtudni,h ha betöltöm a 18-at ,akkor felnőtt leszek és nem kell járnom kötelezően,csak akkor amikor akarok, ugye? Joker96962013. okt. 22. 18:01
3/7 anonim válasza:
1-es: nem azt írta, hogy nem akar találkozni vele! Csak nem meghatározott időben. Nem értem, mi ezzel a baj. 18 éves, lehet más programja is. Majd találkoznak hétközben is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2013. okt. 22. 18:09
5/7 anonim válasza:
De azért a teljesség kedvéért: ha tényleg nem akarsz vele a továbbiakban találkozni, ő is megteheti hogy nem fizet gyerektartás. Akkor neked kell igényelni rokontartást, ami jóval kevesebb szokott lenni mint a gyt.
6/7 anonim válasza:
Nem azt írta, hogy soha nem akar többet az apjával találkozni, miért kell egyből támadni? Igenis egy kamasznak fárasztó, ha 2 hetente fixen el kell mennie, mert nem lehet így normálisan programokat szervezni. Nálam is így volt, ettől szeretem apát.
Akkor mész, mikor szeretnél, de ezt már megírták előttem.
7/7 anonim válasza:
18 éves kor felett nem gyerektartás hanem rokontartás jár.
Rokontartásra pedig törvényileg érdemtelen az aki nem tartja a szülővel a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!