Duplo-gyűjteményt hogyan érdemes meghirdetni?
Egyeben vagy szedjem szét külön csomagokra? Legyen külön járműves, külön építőkockás csomag? Vagy külön csomik, de mindenféle legyen benne pl egy kupac koca+jármű+emberke+állatka? Vagy téma szerint csoportosítsam pl "verdás", "farmos" "városi élet" stb és így osszam fel?
Teljesen tanácstalan vagyok... egy ágyneműtartónyi van és már csak a helyet foglalja :/
Az attól is függ, hogy mennyiért akarod eladni az egészet. Kb hány darab lehet? 50-100 db?
Ha nem a pénz "érdekel", akkor egyben az egészet lefotóznám, kb felsorolnám, hogy miket lehet benne találni és úgy tenném fel. Ha meg pénzt is akarsz látni belőle, akkor külön-külön lenne érdemes vele foglalkozni.
Írd meg azért, hogy hány darab, és mennyiért szeretnéd eladni, hátha itt is találsz rá érdeklődőt. Akár engem is érdekelne amúgy.
köszönöm a válaszokat!
azt hiszem nekiállok fotózgatni.
írok majd privátot, ha elkészültem.
főleg járművek és építőelemek, meg jópár emberke is van. Zömében nem maiak, néhány újfajta készlet van ugyan, de a többség korábbi kiadású (de teljesen jó állapotú, nem karcos, nem lötyög stb). Alaplapok, és néhány extrább kiegészítő, bútorok stb.
Összességében jól kijátszható mennyiség és összetétel, de az enyémek már rendes kicsi lego-val játszanak inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!