Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Moshato nadragpelenkat hol...

Moshato nadragpelenkat hol tudok venni? DM, Rossmann? Megeri?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 07:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én Brendonban láttam, de ahogy mi számolgattuk nem igazán éri meg.

2009. nov. 11. 07:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy meg én számolgattam kb 4-5 hónap alatt megtérül a befektetés, onnantól kezdve csak a mosási költséget kell számolni, amit lehetetlenség kiszámolni, viszont elenyésző a pelenkaköltséghez képest. Brendonban lehet kapni, illetve millió egy helyen a neten, tesz-vesz, vatera..
2009. nov. 12. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Totál megéri! Én mosok! Bár néha egy kicsit megunom (elmúlt egy éves), akkor 2 nap eldobható és újra lelkesen mosok. www.babamosoly.hu. Nekünk bambinomio van, de nézz körül a honlapon, mert mindig vannak akciók!
2009. nov. 12. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Megneztem a babamosolyt.Hany kulso es hany belso pelanka kell egy babanak?Meg kell venni kulon 1 evesre es az ujszulott meretet is?Milyen idokozonkent kell cserelni,mennyi pisi fer bele?Nem lesz csunya a popsija?Bocs hogy ilyen sokat kerdezek.
2009. nov. 13. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Én második vagyok. Én egy másfajtát használok, jobban mondva most próbálok. Zsebes fajta, betéttel. Pozitívum, hogy nagyon könnyen lehet mosni, a kaki is tökéletesen kijön, hófehér utána, én nem vagyok/lennék lusta mosogatni, csak egyszer kell megvenni, mert úgy állítható, hogy újszülött kortól 13 (de akár 17kg-ig használható), viszont egyenlőre a negatívum, hogy nálunk max másfél óráig bírja pisivel, mert átázik. :-))))) Meglehet, hogy egyenlőre még nem érte el a megfelelő nedvszívó képességét, vagy én nem csinálok jól valamit. Még egy darabig próbálkozom, aztán meglátjuk.
2009. nov. 13. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
a babamosolyos vagyok. Kezdésnek 3 külsőt és 12 belsőt vettünk kb. 20ezer volt (2-3 havi eldobható pelus adag) Utána vettünk egy mérettel nagyobb külsőt, majd egy végleges belső kollekciót (ezt már 18 darabbal, h ne kelljen olyan sűrűn mosni) és most csak külsőket kell vegyünk. Illetve papírbetétet, ami felfogja a kakit. (Mi ezt is kettévágjuk és ha csak pisi megy bele ki is tuod mosni. ) Bár be kell valljam az elején használtam én is eldobhatót, mert mini volt a babám (2,5 kg) és minden lötyögött rajta. Eleinte több pelus kellett, ma 6-8 darab kell elég egy napra. Napon könnyen szárad és a nap fehérít is, az ecet pedig fertőtlenít. Ám ha beírod a keresőbe sok honlapod dob ki, ahol lelkes rajongótábora van a mosható pelusoknak. Ha kérdésed van írj nyugodtan privit! puszi
2009. nov. 14. 17:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi,kedves babamosolyos!
2009. nov. 15. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!