Gyerektartás, hogyan?
Figyelt kérdés
Az történ, hogy anyám most vett magán erőt, hogy lépjen. Nem értem miért pont most, mert nov.7-én már 18 leszek. De, eldöntötte. Apám elég jó módban élt, hogy most is azt nem tudom. Szerintem anyu tartott tőle sokáig. De, most szeretne lépni. Szerintem, sok értelme nincs. A kérdés, hogy ez reális? Apám szar apa. Nem csak velem, a többi tesómmal is szemét. Szerintem a szemébe mi hibák vagyunk. Nem nagyon ismerem, már 6 éve nem láttam. Hogyan tud lépni anyám? Valami gyámhivatalt emleget, hogy majd oda bemegy és elrendezik. Hogy működik?2013. okt. 15. 15:48
1/2 anonim válasza:
Nézd, hat hónapra visszamenőleg lehet igényelni. Mivel hamarosan 18 leszel, valószínűleg el fogjak utasítani, max megjegyzik, hogy amint betöltötted, igényelj rokontartast, talán megkapod.
2/2 anonim válasza:
Amúgy nem gyamhivatal, hanem biróság. Gyermektartasdij kérelem a neve. Ha hat évig nem foglalkozott vele, a bíró is ki röhögi, hogy miért most jutott eszébe. Pláne, hogy mire kiírnak az elso tárgyalást, mar be töltöd a 18at....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!