A koszmo viszkethet? Hamlik a csaknem 3 eves fiam fejen a bor. Koszmoja eddig sosem volt. Ennyi idosen is lehet?
Szerintem simán lehet a samponváltástól. Ez tényleg olyasmi lehet mint a koszmó, igazából ilyen sárgás felrakódás a fejbőrön gondolom. Láttam már ovódásoknál sokszor ilyet "tetvészés" közben. Ha az ember elkezdi kicsit vakargatni, akkor ilyen nagyobb darabokban lejön, de nehezen, viszont a korpásodásra egyáltalán nem hasonlít.
Szerintem érdemes lenne sampont váltani, esetleg koszmóelleni sampont venni, bár nem tudom ez vajon mennyire hatásos. Most egy kicsit sűrűbben hajat mosni, és sűrű fogú fésűvel fésülgetni, hogy lekopjon, vagy akár a körmöddel, de csak óvatosan. Fontos, hogy jó alaposan legyen mindig leöblítve hajmosás után a sampon a fejéről.
Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz a védőnőtől, talán tud valami jó tippet adni, de én inkább bőrgyógyászhoz mennék el, mert ő az aki tényleg konkrétat tudna rá mondani, és meg tudja állapítani hogy nincs-e valami nagyobb gond, mondjuk esetleg lehet ez valami gombás fertőzés a fején, vagy valami hasonló, és talán tud rá valami jó gyógysampont ajánlani, vagy felírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!