Hányan alszotok egy ágyba vagy egy szobába gyerekeitekkel meddig tervezitek így?
Egy szoba, két gyerek, három ágy! :)
Mindenki a saját ágyában alszik, amikor valamelyik jön éjszaka, akkor visszakísérem az ágyába, megmondom neki, hogy nem, mert anya vagy apa nem tud pihenni, és holnap nyűgös lesz, betakarom és elalszik. Már kisbabaként is a kiságyban aludtak, amikor kinőtték lett saját ágyuk.
A fiam 2 éves múlt és a kezdetektől egy szobában alszunk, de a saját ágyában. Februárban jön a kistesó, és az ő ágya is ebben a szobában lesz. Valószínűleg csak évek múlva lesz külön gyerekszoba, még gyűjtjük a pénzt a bővítésre. Addig meg elférünk így is, maga a ház 52 négyzetméter, egy elég nagy szobával, nagy konyhával, ebédlővel, fürdővel, szóval azért nem szorongunk, csak egyenlőre nincs külön szoba :(
Egy ágyban nem bírnék aludni a gyerekekkel, inkább felkelek éjjel óránként, és megnyugtatom (szoptatom, itatom, ringatom...stb) ha gond van, aztán visszateszem az ágyba. Persze azt még nem tudom, hogy a kistesó milyen típus lesz, de a fiam nem bír nyugton aludni mellettünk a nagyágyban, már párszor megpróbáltam, amikor valami baja volt, de hiába volt hajnali 1 óra, és álmos, inkább lemászott az ágyról, és állva sírt az ággyal szemben tovább, csak az ölemben nyugodott meg, és utána visszatettem a saját ágyába.
Szerintem az olyan gaz ha 2-3 evesnel idosebb gyerekkel egyutt alszanak a szulok....
Ismerek olyat akinek a 6 eves fia az apjaval alszik....
Aztan meg lehet meglepodni, ha a gyereknek szexualis zavarai lesznek..
Bocsi a velemenyemert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!