Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hányan alszotok egy ágyba...

Hányan alszotok egy ágyba vagy egy szobába gyerekeitekkel meddig tervezitek így?

Figyelt kérdés
Lányom 3 éves ,a másik 7 honapos egy ágy
2013. okt. 10. 15:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egy szoba, két gyerek, három ágy! :)

Mindenki a saját ágyában alszik, amikor valamelyik jön éjszaka, akkor visszakísérem az ágyába, megmondom neki, hogy nem, mert anya vagy apa nem tud pihenni, és holnap nyűgös lesz, betakarom és elalszik. Már kisbabaként is a kiságyban aludtak, amikor kinőtték lett saját ágyuk.

2013. okt. 10. 17:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyébként az első gyerekünk őszi, és a nyári nagy melegben közöttünk aludt, mert sokat volt fent. Eléggé kényelmetlen volt, hogy anya egyik szélen fekszik az oldalán, apa a másik szélen fekszik az oldalán, a gyerek meg középen keresztben, átlósan, vagy épp ahogy jónak látja. Nagyon sokáig küzdöttünk a különköltöztetésével is, akkor megfogadtam magamnak, hogy többet ilyen nem lesz. Egyébként mekkora az ágyatok? 11-es voltam.
2013. okt. 10. 17:23
 13/18 anonim ***** válasza:

A fiam 2 éves múlt és a kezdetektől egy szobában alszunk, de a saját ágyában. Februárban jön a kistesó, és az ő ágya is ebben a szobában lesz. Valószínűleg csak évek múlva lesz külön gyerekszoba, még gyűjtjük a pénzt a bővítésre. Addig meg elférünk így is, maga a ház 52 négyzetméter, egy elég nagy szobával, nagy konyhával, ebédlővel, fürdővel, szóval azért nem szorongunk, csak egyenlőre nincs külön szoba :(

Egy ágyban nem bírnék aludni a gyerekekkel, inkább felkelek éjjel óránként, és megnyugtatom (szoptatom, itatom, ringatom...stb) ha gond van, aztán visszateszem az ágyba. Persze azt még nem tudom, hogy a kistesó milyen típus lesz, de a fiam nem bír nyugton aludni mellettünk a nagyágyban, már párszor megpróbáltam, amikor valami baja volt, de hiába volt hajnali 1 óra, és álmos, inkább lemászott az ágyról, és állva sírt az ággyal szemben tovább, csak az ölemben nyugodott meg, és utána visszatettem a saját ágyába.

2013. okt. 10. 18:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak a férjemmel alszunk egy ágyban,egy szobában,fiunk 3 hónapos koráig aludt velünk egy szobába,külön ágyba még kész lett a szobája.Nem tervezem,mert nem egészséges.és nem is tudok úgy aludni ha ott van,2-3szor előfordult mikor beteg volt de nem is tudtam aludni.
2013. okt. 10. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
külön szoba, kiságyban kezdtük, de feladtam, most 4 éves, együtt alszunk, valószínűleg így lesz még jó sokáig :) de már nem bánom
2013. okt. 10. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik szobában a férjem alszik két gyerekkel egy hatalmas matracon a földön. Másik szobában én alszom egy nagyágyon a harmadik gyerekkel. Addig tervezzük így, amíg a gyerekek ezt igénylik. Mi pedig megtaláljuk a módját a férjemmel arra, hogy együtt legyünk.
2013. okt. 10. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem az olyan gaz ha 2-3 evesnel idosebb gyerekkel egyutt alszanak a szulok....

Ismerek olyat akinek a 6 eves fia az apjaval alszik....

Aztan meg lehet meglepodni, ha a gyereknek szexualis zavarai lesznek..

Bocsi a velemenyemert

2013. okt. 11. 00:06
 18/18 anonim ***** válasza:
A mi lányunk kb.9hós koráig velünk aludt, már most rendes nagy ágya van, ami közvetlen a mi ágyunk mellé van tolva! Én csak így tudok nyugodtan aludni! Mostanában elég sűrűn felébred ha nem találja a cumit vagy a kis kedvenc takarót amivel alszik, és olyankor jó hogy nem kell rohangálni, mert annyi hogy átnyúlok, odaadom a cumit és tud továbbaludni nyugodtan!
2013. okt. 11. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!