Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első gyerekemmel vagyok...

Első gyerekemmel vagyok terhez, ezért nincs tapasztalatom. Miből mennyit kell venni egy újszülöttnek?

Figyelt kérdés

Milyen és hány darab ruha kell.

Hány darab cumisüveg.

Milyen mosószerrel és öblítővel kell mosni a ruháját.

Milyen fürdető kell neki.

Ha elmegyünk pár órára mit és mennyit vigyek neki? (pelenka, innivaló stb)

2013. okt. 8. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha rugit veszel,olyat keress, ami nem alulról belebújós, hanem nyaktól patentos elöl. CSábítóan szépek vannak a belebújósból is de hagyd ott. A Tescoban válogass nyugodtan a 3-5 darabosból, sok az akció. Nekem gyorsan nőtt a pici, de a legelső ruhái 0-3 / 0-0 hónaposra valók. kicsomagolhatod a boltban, megnézheted. A többszöri mosásra összemennek a legjobbak is, ezt számold hozzá a későbbiekben.
2013. okt. 9. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Most 6 hetes a lanyunk, neki ezekkel indultunk:

Ujjatlan body 3db

Rovidujju body kb 10db, szerintem ez sok, volt amit 3. alkalommal mar nem birtam raadni, mert kinotte

Hosszu ujju body 2 db, na ez meg keves volt :)

Patentos vallu kertesznadrag 1 db, ez is keves volt

Halozsak 1 db

Amit az elso heten vettunk neki:

Hosszu ujju rugdalozo 3db

Melegitonaci 2 db

Hosszuujju bodyk 3 db

Hosszu ujju felsok 5db (ezeket a rovidujju body fole adom ra)

Ajandekba kapott, hasznalt, kicsit kopottabb bodykbol a heten csinaltam bodyhosszabbitot, igy ra tudom meg azokat a bodykat is adni, amik szelteben meg jok lennenek, de hosszra mar nem...

Ahogy irtak mar, 5-6 db/fajta erdemes, es inkabb legyen nagyobb, ugyis gyorsan beleno. Meg nem lehet tudni pontosan, mekkoranak szuletik :) nalunk sejtheto volt, hofgy nagy baba lesz, de azt senki nem gondolta, hogy 62cmrel szuletik :) az 56os bodykat talan egy hetig tudtam raadni :)))

2013. okt. 11. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!