Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ez az amerikai...

Anyukák! Ez az amerikai babakocsi szerintetek jó?

Figyelt kérdés

Én kinéztem ezt, nagyon tetszik, szerintem praktikus:

[link]

Tesóm, aki kint él Amerikában, azt mondta, hogy ha szeretném akkor hoz majd nekem ilyet, meg tudja szerezni akciósan:

[link]

ha az oldalon lejjebb mentek ott van hogy 'view demo' ott jobban meg tudjátok nézni.

Tényleg nagyon jónak tűnik, csak úgy látom, mintha annak nem nagyon lenne ilyen sportkocsi funkciója, illetve ha akarok venni tartozékokat, akkor az is macerás lenn...Mondjuk nekik bevált, nagyon szereti, csak nem tudom én jól járnék-e vele.

Azért is tettem föl a kérdést, mert az elsőt sem láttam még élőben, csak gondolom vannak itt olyanok, akiknek ilyen van, ezért tudnak véleményt mondani.

2009. nov. 9. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem a kisfilmet, nekem elég fapadosnak tűnik ez a kocsi. Meg ráadásul csúnya is szerintem. A leginkább a vízszintes fekvőfelület hiányzik róla, mert ha jól láttam, mikor rátette a lábzsákot, akkor sem volt teljesen vízszintes. Meg olyan kicsinek tűnik az egész, télen nem lehet jól eldugni a babát benne. Én biztos nem venném ezt meg, még akciósan sem. Arról nem is beszélve, ha esetleg gond lenne vele, hogy cserélnétek vissza, javíttatnátok. Drágább lenne a leves, mint a hús.
2009. nov. 9. 11:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaaa...igazad van!hogy én erre nem is gondoltam!mármint arra, hogy télen nem lehet "eldugni"a babát:)Mondjuk ez amcsi márka azt hiszem tesóm Kaliforniában él, ott nem kell eldugni, ott nincs hideg!Köszi, jó hogy feltettem a kérdést!Vannak dolgok, amik nekem nem jutnak eszembe, másnak viszont igen:)köszi:)Meg a visszacserélésben is igazad van...
2009. nov. 9. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Itt személyesen is megnézheted azt a kocsit mit a tesód hozna [link]

esetleg megkérdezheted az üzletbe hogy ha javítást vagy egyéb segítségre lenne szükséged tudnak-e ilyen esetben segíteni ha kintről kapsz kocsit.

2009. nov. 9. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:
juj nagyon köszi!!!!!!!honnan ismered ezt a boltot?Esetleg neked is ilyen van?
2009. nov. 9. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia

Nem ismerem a kocsit, sem a boltot csak rá kerestem neked a neten hogy hát ha tudok neked segíteni és találok valamit róla magyarul.

Örülök hogy segíthetem szerintem néz körül babakocsikba személyesen mielőtt döntesz, mert még így is lehet olyat választasz ami neked nem megfelelő. Saját tapasztalat

2009. nov. 9. 14:58
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi nagyon, igazán kedves vagy:)
2009. nov. 9. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugye tudod h a PC kocsit(első link)se döntheted vizszintesig?mert ha döntöd akkor a lábrész emelkedik(kagyloszerüen)
2009. nov. 9. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Az amcsi nem rossz, de csak ha minden szükségeset megkaptok hozzá: pl. az újszülött szettet!

És ha nem kerül annyiba, mint itthon........

2009. nov. 9. 19:30
 9/9 A kérdező kommentje:
hát ezt nem tudtam, köszi az infot...de úgy is megnézem majd élőben, azért úgy könnyebb dönteni...
2009. nov. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!