Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen gyakran éltek nemi...

Milyen gyakran éltek nemi életet a pároddal? Mennyi idős (ek) a gyereke (i) tek?

Figyelt kérdés
Nálunk 3 éves, és sajnos csak heti 1szer van rá módunk. Egyébként fáradtak és kimerültek vagyunk:-(
2013. okt. 5. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2,5 éves.

Kétnaponta biztos,de van,hogy naponta,van,hogy napi 2szer,fáradtságtól múlik,ja és persze havi 5 nap biztosan nem.

2013. okt. 5. 18:42
 12/16 anonim ***** válasza:
6-os vagyok 2,5 hét akart lenni :D
2013. okt. 5. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Szinte minden nap. Ha menstruálok akkor is megoldjuk másképp :)

10 hónapos a lányom és szerencsére a férjemnek és nekem hasonló (nagy) a szexuális étvágyunk és persze a mai napig kívánjuk egymást.

2013. okt. 5. 19:54
 14/16 godside ***** válasza:
35%
igy van kb a menstruacio sem gond az elso es az utolso napokban mar nem olyan veszes es amugy meg van anal es oral is ... aaa nem vagyok perverz de az asszony akkor is szereti ha eppen megvan neki... zuhany alatt legjobb...
2013. okt. 5. 19:55
 15/16 anonim ***** válasza:
34%

Miért kell godside-t lepontozni??

Irigyek vagytok a tartalmas szexuális életére?

Akkor pontozzatok engem is le, mert ugyan nem írtam oda, de mi is műveljük a szex minden formáját, anált, orált, mellszexet is beleértve.

13-as voltam.

2013. okt. 5. 21:09
 16/16 godside ***** válasza:
65%
irigykednek vagy nem tudom mi ugy vagyunk vele hogy barmi ami jo mindkettonknek az belefer ott es akkor amikor... ennyi... teljes az osszhang es nem csak a szexben...
2013. okt. 5. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!