Béranyasággal kapcsolatos kérdés mindenkihez? Bőv. Lent
A következő kérdésekre adott válaszokra lennék kíváncsi!
Jelen esetekben csakis arra gondolok, amikor is a béranya NEM a saját pete sejtjét adományozza ! hanem mind a petesejt és a spermium is a leendő szülőké!!! és csakis kizárólag azért vannak ilyen helyzetben mert a nő nem képes kihordani, - pl. nincs méhe! - a babát! nem szépészeti okokból!!!
1. Lennél-e béranya ilyen szituban?
2. Mennyiért vállalnád, illetve mit kérnél cserébe- ha nem anyagi!?
3. Elítéled-e ha más vállalja ezt !?
Kérlek csak a kérdésekre válaszoljatok! Előre is köszönöm!
Nem, nem lennék
Semennyiért nem vállalnám
Természetesen nem ítélem el, sőt minden tiszteletem, aki vállalja!
1. Nem lennék. Érzelmileg nem bírnám.
2. Pontos összeget nem tudnék mondani, de ha a saját esetemet veszem, nem olcsó a terhességem. Folyamatos terhes vitamin, magnézium, jód (orvos adja), vaskészítmény, diabétesz esetén mérő, tesztcsík, diéta. Ez mind pénz. Emellett ott a magánorvos. A leendő szülők szeretnének részt venni a terhességben, a magándokinál láthatják uh-n. Esetleges 4D uh, genetikai szűrés (a legtöbb helyen fizetős a kombinált teszt). Kiesés a munkából. A dokihoz való járkálás, benzin stb.
Jelenleg 24 hetes várandós vagyok, sosem számszerűsítem ezeket, mert "magunknak" várom a babát. De ha valaki azért vállalja a béranyaságot, hogy hasznot húzzon belőle, nyilván a felsorolt dolgokra sem telik neki.
3. Nem. Valahol csodálom a lelki erejét, hogy 9 hónapig szinte egy másik emberkéért él, akit a végén max. magához ölelhet, de nem lesz az anyukája.
" De ha valaki azért vállalja a béranyaságot, hogy hasznot húzzon belőle, nyilván a felsorolt dolgokra sem telik neki. "
Ilyen esetben ez egyértelműen a fizető fél költsége lesz, mi a rákért fizetné a béranya? Ha nem kérték volna fel, fel sem merültek volna ezek a költségek, minden vállalkozás így működik.
" De ha valaki azért vállalja a béranyaságot, hogy hasznot húzzon belőle, nyilván a felsorolt dolgokra sem telik neki. "
Ilyen esetben ez egyértelműen a fizető fél költsége lesz, mi a rákért fizetné a béranya? Ha nem kérték volna fel, fel sem merültek volna ezek a költségek, minden vállalkozás így működik.
Igen, ez alap esetben így van. Ha jól tudom, ezeket egyébként szerződésben rögzítik, a kismama ruha vásárlástól kezdve mindent a szülők fizetnek.
Ezt egyébként arra írtam, hogy sokan azt írták, ingyen vállalnák, ha tehetnék. Már a terhességnek is vannak előre nem látható költségei. Számomra itt megdől az ingyenesség, mert még ha a rokoné is az a baba, miért én álljam a vitaminokat és egyéb költségeket...
Régebben már feszegette ezt a kérdést valamelyik csatorna műsora, ahol a név és arc nélkül nyilatkozók mindegyike csakis pénzért (milliós összegért) vállalta volna. Ha nagyon sok ideje van az embernek, keresgélhet a neten, biztos talál hirdetést, aki vállalná...
1. elképzelhető
2. milliós nagyságrend lenne, abszolút üzleti alapon mennék bele
3. nem ítélem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!