Anyukák! Hány évesen szültétek az első babátokat?
Figyelt kérdés
Èn 28 èves vagyok, most vàrom az elsõ babàmat. Szeretnènk mèg egy gyereket.
16+4 hkm
2013. szept. 27. 16:45
21/27 anonim válasza:
27 leszek, mire a babám megszületik, most vagyok 14+2 hetes. Utána egy kistesót még biztosan vállalunk kb. 2-3 évvel később.
22/27 anonim válasza:
Kisfiamat 27 évesen,a kislányomat 30 évesen,aki most 5 hónapos!Még szeretnék egyet,kb 4-5 év múlva,de lehet később is,max 38 évesen.
23/27 anonim válasza:
21 voltam,második még csak tervben van de valószínűleg 24 felett leszek már addigra. 23L
24/27 anonim válasza:
23.5 voltam, most 30, de több szülés nem lesz..
25/27 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni azokat, akik fiatalon szültek???
26/27 anonim válasza:
Én sem értem, hisz mindenki megválaszolta a kérdést!
Erre a kérdésre - ha nem azt írják, hogy piros vagy eper stb - nem lehet haszontalan választ adni.
27/27 anonim válasza:
24 éves voltam, 30 éves koromig még egyet biztosan szeretnénk, de csak ha már nem lesz hitelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!