3. terhesség ás nincs hányingerem ugye ez nem jelent rosszat?
Figyelt kérdés
Kb.az 5 hétnél lehetek (még nem voltam orvosnál),az előző két terhességemnél folyamatos hányinger,hányás émelygés volt.Most vitaminokat szedek B6 vitamint is.Vagy esetleg ez rosszat jelent,hogy nincs elég Hcg hormon a szervezetemben?2013. szept. 25. 20:27
1/4 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem volt hányingerem, sőt, rosszul is csak a hatodik hét után voltam, kb. 15x, reggel 10 perc erejéig :) nagyon nem volt ki a gyomrom... amúgy fiú lett (azt mondják hogy a fiúknál nincs olyan émelygés, de én ismerek lányos anyukát, aki szintén hányinger nélkül csinálta végig) :)
semmi jelentősége, valami hormon hiányzik, de nem a HCG, mert akkor nem tapadna meg a petesejt, és a teszt is negatív lett volna.
örülj neki :)
ja egyébként nem olyan ritka a hányinger nélküli várandósság, csak a hányósak többet hallatják hangjukat, szeretik elmesélni az emberek hős küzdelmeiket :) :)
2/4 anonim válasza:
Én 7 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok a 3. babával, semmi tünetem nem volt. Mivel nemrég hagytam abba a szoptatást, azt hittem még nem állt be a mensim. Olyan 12 hetes lehettem, amikor hányingerem volt, +1x minden reggel hánytam is a cicim is csak onnantól fájt, keményedett, Nem úgy mint az előző terhességeimnél, ahol már mensi körül éreztem a tüneteket. 16-17 hetes voltam, mikor megszüntek. Szóval, ami késik, nem biztos, hogy elmarad :) Ebből ne gondolj rosszra... És gratula!
3/4 anonim válasza:
Első terhességemnél semmi tünetem nem volt, egyszer sem émelyegtem, tényleg, mintha nem is lettem volna terhes. Most a 6. héten kezdődött az émelygés és az extra pocsék közérzet, utálok kikelni az ágyból (pedig a fiam mellett muszáj :) ). Folyamatosan aludnék. Most töltöttem a 7. hetet, elmúlt az émelygés, mintha elvágták volna! Nagyon ritkán érzek valamit, de nem vészes. A babával rendben van minden annak ellenére hogy elmúltak a tünetek. Szóval ne izgulj.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :-)
2013. szept. 29. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!