Mit kaptatok ajándékba ha jöttek baba nézőbe hozzátok?
Mindig felhívtak, mielőtt jöttek, és az esetek többségében megkérdezték, hogy mit szeretnénk. Mivel mindenünk megvolt általában pelenkát/popsitörlőt kértem.
De kaptunk fotóalbumot, evőeszköz készletet a picinek, játékokat, a Keresztanyám megvett egy fél bababoltot. :)
Felesleges dolgot nem nagyon kaptunk, de a végén a csörgőket már nem is bontottam ki. :)
Pelust,popsitörlőt
Bodykat,rugikat
Rágókát,csörgőt...A távolabbi rokonoktól pénzt
Nekem sok gyümölcsöt,rostos levet hoztak
Ruhákat.
Én jobban örültem volna pelenkának,így ha babanézőbe megyek,azt viszek.
Köszi:)
4es, jópofa a kuponos ötlet :D
Igazából azért kérdezem,mert valakitől kaptam egy olyan tanácsot,hogy sok ruhát ne vegyünk a babának,mert úgyis azt kapunk.Nálunk nem szokás megkérdezni mit szeretnénk ,így nem tudom mire számíthatok,bár úgyis megveszem,amire szükségünk lesz!
Hát arra nem apellálhatsz hogy sok ruhát fogsz majd kapni,ne vegyél sokat !! Mi is kaptunk rucit,de csak 1-1 darabokat !! Az a biztos ha te megvesued ami kell,és azon felül még lesz pár rucija,amit kaptok !! Ha nemszokás bejelenteni nálatok a látogatást..hát érdekes.De amíg pocakos vagy mondhatod kinek-kinek hogy " majd amikor jöttök akkpr..."
Nekem már tornyokban állt a pelenka,és a végén el is kellett adnom,mert már kicsi volt a méret
ÍGy ha jön a tesó tuti hogy akikre számítok látogatás terén annak terhesség alatt mondani fogom hogy hívjanak fel ha jönnének..stb
Az a legrosszabb amikor bejelentés nélkül megjelennek !!!
Hát attól a falat kapartam
A férjemnek is kikötöttem hogy csak úgy ne hivogasson ide mindenkit,én is tudjak róla + pihennék az első pár hétben amennyit tudok
Persze a legfontosabb családtagok jöttek,de a távolabbi,haversági kör ráér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!