Miért illegális a baba nemének a választása?
Én nem gondolom Kínában sem hiszem, hogy a több millió férfi aki magányra van ítélve boldog attól, hogy fiú lett.
Nem véletlenül találta így ki a természet.
És akkor vinnie kéne a párnak vmi igazolást,hogy már van 2-3 fiam/lánya,másik nemüt "kér" és így nekik jogosan kiválasztják.Akiknek első baba azoknak meg nem?
Amúgy szerintem azért is hülyeség belenyúlni,mert az a hímivarsejt fogja megtermékenyíteni a petét,amelyik a legerősebb,legjobb...ebbe művi úton beleszólni szerintem nem a legjobb...
Amúgy 2 fiam van,szeretnénk 3. babát,persze örülnénk a lánynak,de tuti nem keserednék el,ha megint fiam lenne.
Igaza van az egyik válaszolónak, hogy nem véletlen, hogy a legerősebb hímivarsejt termékenyíti meg a petesejtet, Valószínűleg a többi nem olyan egészséges, ügyes, stb. Oka van mindennek. Az orvosok sem tudnak mindenre figyelni. Mi van ha olyat választanak, ki, amelyik olyan nemű, amilyet szerettek volna, viszont valamilyen testi vagy szellemi genetikai rendellenességgel rendelkezik. Amit nem biztos hogy észrevesznek. Azért ki lesz a felellős? Vagy akkor azt a gyereket visszaadják az orvosnak, hogy köszönjük, de mi nem ilyet rendeltünk?
A természet ha nem avatkozunk bele a folyásába, önmagában tökéleteset alkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!