Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyiket válasszuk: Lora,...

Melyiket válasszuk: Lora, Lara, Lili, vagy Liliána?

Figyelt kérdés

A sok-sok variációból eljutottunk oda, hogy ez a 4 név tetszik nekem is és a férjemnek is, ebből kellene valahogy választanunk.

Melyik a legjobb szerintetek?

2013. szept. 23. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Nekem:

Lili, Lora

A Liliána nekm már erőltetett, a Lara a szomszéd kislány, és valahogy nem szeretem, ahogy az anyukája ejti, nem tudok elvinatkoztatni, meg a Lora szebb nekem.

Lili meg szép, vezetéknév függő kicsit, ha nagyon kemény hangzású, akkor inkább ezt, azt nem tudom átalában mennyire gyakori, nálunk nem annyira..

2013. szept. 23. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Liliána annyira szép *.* És tök jó hogy a-ra végződik, így dallamos:D
2013. szept. 23. 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Mackanévnek lesz? Annak a Liliána kicsit hosszú, de a többi pont alkalmas, aranyos nevek egy cicának.

Gyereknek inkább Lilla, Laura, Léda, Léna, Lenke, Lídia, Lívia, Linda, ha már ragaszkodunk az L betűshöz.

Most komolyan. Ma egy bölcsiben/oviban van vagy 25 Lili/Lilien/Liliána, ami attól eltekintve hogy gáz, még idétlen kisállatnév is. A Lora ugyanúgy. A Lara meg hát...Lara Croft?

2013. szept. 24. 11:11
 14/14 A kérdező kommentje:

L betűhöz nem ragaszkodunk, de csak ezek a nevek tetszettek mindkettőnknek.

Egyébként érdekelne, hogy ki nevezi a macskáját Liliánának...

A Lilla, Léda, Léna, Lenke, Lídia, Lívia nevek számomra gusztustalanok, Lindából meg Laurából pedig több millió van, ami neked is az egyik kivetnivalód volt...

Lara nekem nagyon tetszik, és Lara Croft? Nem lenne nagy gáz, ha valaki azzal csúfolna, hogy úgy nézek ki, mint Angelina Jolie :P

2013. szept. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!