Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtok nekem orvost ajánlani...

Tudtok nekem orvost ajánlani a problémámra?

Figyelt kérdés
A gondom a következő: Már nagyon rég óta vágytam egy babára amikor is júliusban teherbe estem. Eddig nincs is semmi gond de mikor kiderült hogy babát várok azt a sokkot amit átéltem nem is tudom szavakba foglalni. Nem tudtam neki örülni sőt nagyon megijedtem, nem éreztem késznek magam erre és rettenetesen féltem, le is fogytam 1 hét alatt majdnem 5 kilót végül úgy döntöttünk hogy nem tartjuk meg, de mire eljutottam az orvoshoz elvetéltem! A szövettan szerint fejlődési rendellenesség volt az ok. Azóta eltelt egy hónap és folyamatosan csak ezen jár az eszem és nem értem mitől pánikoltam be, mert most úgy érzem bárcsak terhes lennék vagy újra teherbe esnék! szeritem ez nem normális dolog és erre kellene nekem egy orvos/pszichológus hogy rá jöjjek mi történt velem egyszerűen nem tudok magyarázatot találni erre az egészre! Folyton csak babákat meg terhes nőket látok és csak azt számolom hogy most hány hetes lennék szörnyű érzés és persze hatalmas bűntudatom van! valaki segítsen nekem! :-( kihez forduljak?
2013. szept. 23. 11:10
 1/1 anonim ***** válasza:
javaslom, a lakohelyeden nezz korbe pszichologusok kozott. Esetleg a vedonot is megkerdezheted, hatha o tud valakit ajanlani, aki terhessegi depresszioval, panikbetegseggel is foglalkozik.
2013. szept. 26. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!