Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amikor kiszállok tankolásnál...

Amikor kiszállok tankolásnál fizetni, arra az 1-2 percre, amíg bemegyek a shop-ba, mindig viszem magammal a babámat. Apám szerint addig ott hagyhatom bezárva. Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Mindig kiszenvedem az ülésből, majd vissza szegénykémet. De nem akarom otthagyni még arra az 1 percre sem, mert félek, hogy pont akkor nyel félre, vagy mit tudom én. Apukám szerint ez túlzás, és úgyis rálátni a kocsira a shop-ból. Tényleg feleslegesen rángatom a babámat?

Ti hogy szoktátok?

2009. nov. 6. 08:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem hagynám ott egy pillanatra sem.Mi van ha valaki beüti az üveget és is is kapta vagy bármi,szval még ha 10méterre is vagyok.legek akkor túlparázós de az én gyerekem.És nem csak azért mert ha valami történne velem meg büntetnek hanem mert én nem tudnám megbocsájtani magamnak.szval én nem hagyom ott!15 hós baba mamája
2009. nov. 6. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem hagynám ott. És nem csak a félrenyelés vagy köhögés, vagy ilyesmi miatt.

Mi van akkor, ha valaki épp akkor durran bele az autódba hátulról? Lehet,hogy nem lenne komoly baja a kicsinek, de úgy megijedne, hogy egy életre megutálná az autót...

Nekem 19 hós a fiam, de ha egyedül mennék tankolni, akkoris vinném magammal.

2009. nov. 7. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!