Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valóban gáz? Egyátalán mi...

Valóban gáz? Egyátalán mi köze hozzá?

Figyelt kérdés

Minap a védőnőnél voltunk egyéves lányommal, megjegyezte, hogy nem túl anyukás a vörös műkörmöm - a többi anyuka előtt. Kicsit zavarba is jöttem, mert nem hiszem, hogy bármi köze volna ehhez, hiszen ez nem a babához és egészségéhez tartozik.

Évek óta műkörmöm van, azzal szültem, csak most épp piros és feltűnőbb.

Ti mit szóltok, ha láttok egy anyukát vörös körmökkel?

2009. nov. 4. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Mikor pici voltam, anyu is feltűnően lakkozta a körmét és nekem megmaradt ez is anyukásnak, mái napig semmi kivetni valót nem látok benne.

Mondjuk neki nem műkörmök voltak, hanem a sajátja, de ha tudsz bánni vele és nem okozol kárt vele a babának, akkor ne foglalkozz ezzel a megjegyzéssel.

2009. nov. 4. 23:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt szólom hozzá, hogy ehhez a védőnődnek semmi közr, ha egyébként rendesen ellátod a kicsidet (és gondolom, így van). Az én védőnőm pl. nagyon festi magát, akkor most szóljam le, hogy ez nem igazán védőnős?
2009. nov. 4. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Nincs vele semmi gond, csak feltűnő,vonzza a tekintete, és a nagyszájúaknak pedig kinyitja a száját. Kár hogy nem reagáltál valami frappánsat,hogy leessen az álla és ő is zavarban legyen.

Nekem is volt azóta hogy abám van, nem érdekelt ki mit szól hozzá. De aztán elkezdett zavarni és leszedtem.

2009. nov. 4. 23:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a gyes-es védőnőnek volt piros körme, de ez nem lényeg.

Amúgy az a lényeg, hogy ellátod a gyereket és szereted, a többi a te dolgod azzal ne foglalkozzon a védőnő!

2009. nov. 4. 23:19
 5/11 anonim ***** válasza:
23:18-as vagyok, azt elfelejtettem mondani, hoyg nem csak anyuka vagy hanem nő is! Ha egyébként mint nőhöz illik hozzád az a szín/méret és egyáltalán maga a köröm,akkor semmi baj nincsen vele.
2009. nov. 4. 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze hozzá!

Vajon az enyémhez mit szólna? Franciás, de csillogó kék a vége! Sőt! Kék színű csillagok is vannak az összes körmömön!

Sosem szólt a védőnőnk semmit, pedig mindig van műkörmöm, a lányom meg szintén 1 éves.

Legközelebb tegyél rá vmi megjegyzést te is.

"Erős a sminkje/mély a dekoltázsa/..., egyáltalán nem "védőnős"!" Vagy vmi hasonlót.

2009. nov. 4. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem festem már a körmömet- talán lustaságból, de biztos nem hagytam volna szó nélkül. Elvégre nem vagy kisiskolás. És valóban, amellett hogy édesanya vagy, Nő is akarsz lenni. Én inkább "irigyellek" hogy nem vagy lusti :)
2009. nov. 5. 06:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a körmöd gáz, hanem a védőnő!!!
2009. nov. 5. 07:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Légy büszke a kijelentésre! Én azt mondtam volna: "oh, köszönöm szépen, nekem is tetszik!" Érted? :D
2009. nov. 5. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Én meg azt,h ha kérhetném ne a körmömet,hanem a babát nézze,mert azért jöttem...hogy mik vannak(mellesleg nekem is műkörmöm van,így karácsony táján piros és arany színű,és imádom)!Szerencsés vagyok,mert az én védőnőm nagyon nagyon jó fej.
2009. nov. 5. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!