Mondjatok nekem csoportos gyerekfoglalkozásokat, ügyességi versenyeket?
Nem tudom, pontosan milyenekre gondolsz, de nekem a szokásos sorversenyek jutottak az eszembe:
* kanálban pingponglabdát vinni (minden gyereknek kell menni vele egy kört, és akkor átadja a következőnek. Ha leesik, utánmegy és mindig vissza kell mennie oda, ahol leejtette).
* minden gyerek kap egy saját kanalat, minden csapat egy lavórt és egy bögrét. A feladat vízzel megtölteni úgy a bögrét, hogy a lavórból csak a kanállal vihetnek vizet. Célszerű a lavórt és a bögrét elég távolra tenni, hogy ne legyen nagy a tolongás, úgy élvezetesebb a játék.
* a gyerekek felemelt kezekkel adogatnak hátra egy labdát, az utolsó mindig előreszalad a labdával, így a csapat szép lassan kúszik előre. Adott pontig kell elérni a csapat elejének.
* a hátsó embernek négykézláb kell a többiek lába között előremászni, a dolog lényege hasonló az előzőhöz. Csak egyforma méretű gyerekekkel játszható, különben a nagyok nem férnek át a kicsik alatt.
Ilyenekre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!