Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondjatok nekem csoportos...

Mondjatok nekem csoportos gyerekfoglalkozásokat, ügyességi versenyeket?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen idős gyerekek számára kellene? És olyanok kellenek, amiket bent is lehet játszani, vagy inkább kint foglalkozásról van szó?
2013. szept. 17. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, pontosan milyenekre gondolsz, de nekem a szokásos sorversenyek jutottak az eszembe:

* kanálban pingponglabdát vinni (minden gyereknek kell menni vele egy kört, és akkor átadja a következőnek. Ha leesik, utánmegy és mindig vissza kell mennie oda, ahol leejtette).

* minden gyerek kap egy saját kanalat, minden csapat egy lavórt és egy bögrét. A feladat vízzel megtölteni úgy a bögrét, hogy a lavórból csak a kanállal vihetnek vizet. Célszerű a lavórt és a bögrét elég távolra tenni, hogy ne legyen nagy a tolongás, úgy élvezetesebb a játék.

* a gyerekek felemelt kezekkel adogatnak hátra egy labdát, az utolsó mindig előreszalad a labdával, így a csapat szép lassan kúszik előre. Adott pontig kell elérni a csapat elejének.

* a hátsó embernek négykézláb kell a többiek lába között előremászni, a dolog lényege hasonló az előzőhöz. Csak egyforma méretű gyerekekkel játszható, különben a nagyok nem férnek át a kicsik alatt.

Ilyenekre gondoltál?

2013. szept. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!