Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is jobban vágyik arra...

Más is jobban vágyik arra hogy legyen hó mióta anyuka?

Figyelt kérdés
Én annyira azt szeretném hogy láthassa ahogy hullik a hó, de az elmúlt években alig akart esni valami. Emlékszem hogy gyereknek mentünk szánkózni a szőlőhegyre és jó lenne ha ezt a mi gyerekeink is megérnék. Ti is így gondoljátok? Eddig annyira nem foglalkoztatott hogy esik vagy sem, de most hogy már van egy babám... :)
2009. nov. 4. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tél= a hóval.Azt a telet utálom,amikor nincs hó,csak repkednek a - ok és minden olyan szürke...

Remélem lesz hó és akkor tudunk menni szánkózni.1 éves a lányom biztos nagyon élvezné,ráadásul nagytestű kutyánk van(Német Dog) és kipróbálnám,hogy hámmal tudná -e húzni a szánkót...

2009. nov. 4. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár az én lányom még nagyon pici ahhoz h felfogja h mi is az a hó de nagyon szeretném ha látná és kiváncsi lennék ha kimennénk milyen arcot vágna h minden ilyen fehér:)
2009. nov. 4. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
2008 as karácsony azért is szép volt mert 24. én elkezdett esni a hó. Karácsony mind a két napján mentünk szánkóztunk, hóembert építettünk, hógolyóztunk ... stb. Nem csak a gyerekek élvezték hanem mi szülők is. Nem volt semmi elintézni való, nem kellett rohanni sehova. Csak játszottunk a hóban és élveztük. remélem idén is fehér karácsonyunk lesz.
2009. nov. 4. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is várom most, pedig sosem szerettem hógolyózni, szánkózni, ilyesmi. Most lesz 1 éves a babám, tuti élvezni fogja a szánkózást :) :)
2009. nov. 4. 18:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Már azt hittem megbolondultam :))))) De akkor nem csak én vagyok így ezzel a hó dologgal. Köszönöm a válaszaitokat.
2009. nov. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!