Nem engedélyezett, ha ezt akarjátok, akkor lehet kérvényt írni, hogy engedélyezzék, aztán vagy bejön, vagy nem.
2013. szept. 14. 22:01
3/14 A kérdező kommentje:
Haát eléggé kâr hogy nem engedêlyezett. Most itt melózok Spanyolba itt teccett meg ez a név a csajomnak is teccik igy hát ùgy voltunk vele ha Magyarba is lehet adni akkor ezt adjuk. Amúgy meg nem nagyon hiszem hogy Spanyolból meg tudnák irni egy ijen kërvènyt. A csajom meg hüje ehez. Amúgy a kölök 1 hó mulva fog megszületni addigra hazajövök.
2013. szept. 14. 22:15
4/14 anonim válasza:
Jelentettem a kérdésed, mert egyértelmű, hogy csak kamu.
Ennyire primitív ember a valóságban nem létezik!
2013. szept. 14. 22:18
5/14 anonim válasza:
Maradj is Spanyolba,vissza ne gyere "Magyarba".Így is túl sok cigány fattyat nevel már az állam az adófizetők (mi normális emberek) pénzéből.AMúgy is lesz még ezen kívül vagy 8-10 poronyty,Dzsesszika,meg Hürrem stb...
2013. szept. 14. 22:38
6/14 anonim válasza:
Én is épp jelentettem volna, ha már nem tette volna meg az egyik előttem szóló, ilyen kamu-rossz-helyesírást....
2013. szept. 14. 22:45
7/14 anonim válasza:
A csodálatos helyesirasoddal nem hiszem, hogy sokra mész a kervenyeddel. Először menj el tanulni, hogy a kolkodnek valami észt tudj átadni, es utána csinálj gyereket.
2013. szept. 15. 07:50
8/14 anonim válasza:
Add inkább a Magyar Helyesírási Kéziszótár nevet. Hátha akkor ragadna rád is valami.
2013. szept. 15. 11:05
9/14 anonim válasza:
Anyam borogass.
Eloszor is ha Spanyolorszagban(nem Spanyolban,az orszagrol beszelsz es nem a nyelvrol magarol) szuletik a gyermek ottani anyakonyve lesz, igy nem KELL a magyar nevadasi szabalyok szerint nevet valasszatok.
OFF
Egyebkent siralmas a helyesirasod ,annyira hogy az mar faj a szohasznalatrol ne is beszeljunk. Ha javasolhatom ne tanitsd majd szegeny gyermeket a magyar nyelvre ,hagyd a csajodra?!(remelhetoleg o ertelmesebb,bar ketlem).
2013. szept. 15. 12:00
10/14 anonim válasza:
Ja bocsi a fogalmazasodnak hala most latom hogy csak te vagy Spanyolorszagban,igy nem ervenyes a valaszom elso resze. Elnezest.
Akkor marad a kerveny,aztan vagy engedik vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!