Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyik pillanatrol a másikra...

Egyik pillanatrol a másikra egyedül maradtam egy kisgyerekkel, munkám sincs, egy fillérem sem. Igényelhetek vajon bármilyen támogatást az önkormányzattol?

Figyelt kérdés
Még sosem csináltam ilyet..:(
2013. szept. 4. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a segély nem arra,hogy abból éljen meg az ember!
2013. szept. 5. 05:11
 12/16 anonim ***** válasza:
1%
Internetre van pénzed?
2013. szept. 5. 07:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jajj utolsó, azt írja hogy egyik pillanatról a másikra került ebbe a helyzetbe.... nyilván még nem mondta le a netet
2013. szept. 5. 08:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég undok megjegyzés volt a netes dolog....úgy csinálsz, mintha manapság a net hűűűde luxus lenne. Elmondanám, hogy nekünk hármas kedvezményünk van:net,tv,telefon, és nem lehet csak úgy "lemondani"....2 év hűségidővel. Illetve lehet, de egy csomó pénzt be kell fizetni, amiért az eddigi kedvezményeket igénybe vettem. A munka a másik dolog. Hát, aki Budapesten él, az lehet hogy talál hipp-hopp munkát, és bölcsibe is beveszik a gyerekét, de itt vidéken nem olyan egyszerű ez. Pláne, ha egyedül vagy a kicsivel. Nem mindenhol jönnek a buszok, és egyéb közlekedési eszközök 10 percenként. Én kecskeméti vagyok, de a legközelebbi bölcsi 10 km-re van. ha épp nem a közelben talál munkát, nem tudja megoldani az utazást könnyen. Egyébként meg fel sem veszik ha nincs még munkája-munkába meg azért, mert a gyerek nincs bölcsibe....és már kész is a farka kergeti a kutyát elv. Tudom, én már túl vagyok ezen, bár én könnyen voltam, nekünk volt egy aktív kereső a családban. El sem tudom gondolni egyedül ez milyen nehéz.
2013. szept. 5. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
És még elfelejtettem: menj be a családsegítőbe, védőnőhöz, hátha valami érdemlegest tudnának mondani. Ilyen helyzetben szerintem beveszik a kicsit mert hátrányos helyzetűnek számít, és nézz utána, esetleg szociális ebédet tudnának-e adni.Legalább enni lenne mit.. Tényleg nagyon sajnálom:-(
2013. szept. 5. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor végig kell járni, minden egyes lehetőséget. Az önkormányzattól a szociális segélyen át mindent. Kérj ingyenes étkeztetést az ovodába, vegyél igénybe minden egyes létező támogatást, és probálj meg munkát találni. Apuka hova lett? Tőle is kérheted a gyerek tartást.
2013. szept. 5. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!