Pampers Sleep and Play (narancssárga) 3-6 kg-ig Mini, tapasztalatok?
8-as vagyok
Nekem a környezetemben minden anyuka S&P-t használt az első fél évben, és életkoromból kifolyólag rengeteg kisbabás anyukát ismerek, csak a családban 4 van! Úgyhogy számomra nem jön le az a sok negatívum, inkább pozitívum! De tény, hogy mikor már mozgékonyabb a baba, jól jön a gumis derék, én is ezért váltottam Active Babyre, és az általatok említett Aldisra, tényleg az is jó, és jobb az ára, egyébként még mindig a Pampers lenne az abszolút favoritom...
Úgyhogy vitázni nyilván nem kell, de azt kategórikusan kijelenteni, hogy ez egy sz*r, nem fair dolog, és nem is fedi a valóságot véleményem szerint, mert nedvszívásban nálam teljesen jól teljesített, és az illatát is szerettem nagyon. Ellentétben mondjuk a Premium Care számomra kifejezetten büdös volt, és egyébként sem volt jó, mint írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!